Hm, czyli "edycja limitowana". I w sklepach lubelskich i pubach... Biegnijcie, bo to jedyna okazja...
Lublin, Rybna 13, Pub i Restauracja u Fotografa [zamknięte]
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziTomolek chyba spadnie z fotela. Jego nieustępliwość przynosi efekt!
Ps Dla zasług Pana Tomolka - zapraszamy na darmową degustację Amber boya i Sweet cow .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Prusak Wyświetlenie odpowiedziHm, czyli "edycja limitowana". I w sklepach lubelskich i pubach... Biegnijcie, bo to jedyna okazja...
Comment
-
-
Eee, myślałem że z nalewaka to już dziś.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziEee, myślałem że z nalewaka to już dziś.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ufotografa Wyświetlenie odpowiedziNie będę negował. Nieustępliwość przede wszystkim! Możliwość by piwa do nas wcześniej dotarły istniała, ale musiało trochę wody upłynąć by hurtownie mogły się dogadać.
Ps Dla zasług Pana Tomolka - zapraszamy na darmową degustację Amber boya i Sweet cow .
Wtedy to już będzie sukces pełną gębą.
Comment
-
-
Jak nie przyjdziesz i nie wypijesz butelkowego, to lanego nie będzie! O!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kishar Wyświetlenie odpowiedziMam takie pytanie czy przewidziana jest jakaś konkretna godzina piątkowej premiery beczkowego piwa z Alebrowaru ?
Muszę Panów zmartwić. Premiera odbędzie się dopiero w przyszły czwartek, tj 31 stycznia. Musimy poczekać na rozlew i wysyłkę piwa, dopiero w poniedziałek trafi do hurtowni a w środę do nas.
Przepraszam i mam nadzieję, że warto będzie jeszcze poczekać
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ufotografa Wyświetlenie odpowiedziMuszę Panów zmartwić. Premiera odbędzie się dopiero w przyszły czwartek, tj 31 stycznia. Musimy poczekać na rozlew i wysyłkę piwa, dopiero w poniedziałek trafi do hurtowni a w środę do nas.
Przepraszam i mam nadzieję, że warto będzie jeszcze poczekać
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kishar Wyświetlenie odpowiedziCzwartkowa data premiery nadal jest aktualna?.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bobza Wyświetlenie odpowiedziTak, dwie beczki dojechały do Lublina. Jednak co do godziny wypowiedzieć się będzie musiał pub.
Jeśli natomiast dzisiejsze ogłoszenie jest dosyć późne, zapraszam na jutro. Gwarantuję, że będzie
Grzegorz
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ufotografa Wyświetlenie odpowiedziZ uwagi dużego zainteresowania i nie wszystkim odpowiadającego terminu jutrzejszego, poleje się już dzisiaj od 18.
Jeśli natomiast dzisiejsze ogłoszenie jest dosyć późne, zapraszam na jutro. Gwarantuję, że będzie
Grzegorz
Comment
-
Comment