A lokal będzie działał w weekend czy zamykacie? Będzie można wypić coś ciekawego?
Lublin, Rybna 13, Pub i Restauracja u Fotografa [zamknięte]
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomolek Wyświetlenie odpowiedziA lokal będzie działał w weekend czy zamykacie? Będzie można wypić coś ciekawego?
Comment
-
-
Ładnie lecicie z tymi beczkami, pogratulować! Co co Chmielaków - to na środku, na wprost od Was i w prawo to chyba była scena, w każdym razie z tamtego miejsca dochodziły najgłośniejsze ryki P.S. A to piwo z Ale browaru nie nazywa się King of Hop? To chyba o chmiel, a nie o nadzieję chodzi? (@ Nazizm językowy;p)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika profilone Wyświetlenie odpowiedziHeh dobre
Byłem w sobotę - dwa smoki to pyszna sprawa
Znajomym nieco mniej obytym w kwestii piw wziąłem Widawę i wszyscy chóralnie piali z zachwytu nazywając je najlepszym piwem w życiu
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ufotografa Wyświetlenie odpowiedziNiedługo i nowe piwo Pracownii z Krakowa do nas zawita.
Wczoraj znów zawitałem do fotografa - ilość piw z całego świata i z Polski ogromna. Wymienność na kranach także duża, więc zawsze coś nowego jest do spróbowania.
Przede wszystkim jednak każdemu polecam znaleźć za barem Grzesia i pogadać z nim o piwie. Bardzo fajny z niego człowiek i mega pozytywnie zakręcony na punkcie piwa. Właściwy człowiek na właściwym miejscu.
Grzesiu Twoje zdrowie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika TTOP Wyświetlenie odpowiedzizawsze jak tam zaglądam, to zajmuje miejsce przy barze, żeby z barmanem co nieco o piwie pogadać. Zdecydowanie najlepsze piwne miejsce w lbn
Comment
-
Comment