Fajne miejsce, chociaż ten mały pierdolnik przy barze to trzeba by ogarniać przed otwarciem obsługa dobrze doradza piwnie-zielonym, dalej 8 kranów, za 0,5l trzeba sypnąć 12-50 zł. Obfita deska serów, dobre burgery. Dookoła wirują aparaty
Lublin, Rybna 13, Pub i Restauracja u Fotografa [zamknięte]
Collapse
X
-
Last edited by ART; 2017-05-05, 14:33.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
A mnie to miejsce przestało się podobać. Obsługa robi człowiekowi wyrzuty, że nie jest tak uśmiechnięty i superpozytywnie nastawiony jak 99% otoczenia. A co to, w kiepskim stanie mentalnym nie można napić się dobrego superekstraelitarnego piwa kraftowego dla miłośników życia? Podawanie małego piwa, mimo że zamówiło się półlitrowe, bez słowa wyjaśnienia - dopiero po pytaniu jakieś pseudoinfo, że jest się już zmęczonym... Dobre sobie. Albo mówcie wprost "wypad" ludziom którzy wam nie pasują, albo nie manifestujcie w tak pretensjonalny sposób swojego... nie wiem nawet czego.
Comment
-
-
Ponowna wizyta utwierdza mnie w przekonaniu, że chyba za często tam chodzicie, bo ilekroć ja jestem to jest OK. Podoba mi się, że można otwierać rachunek, a nie płacić od razu. Choć nie zawsze jest to możliwe (np. przy dużym obłożeniu lokalu). Rabat też działa, choć już nie na hasło "browar.biz"Last edited by e-prezes; 2017-06-12, 10:29.
Comment
-
-
Zamknięte
Lokal przejdzie remont i zmienia się w pub firmowy Browaru Zakładowego.
Browar Zakładowy - Wielokran, Lublin. 5495 osób lubi to · 23 osoby mówią o tym · 1193 użytkowników tu było. Pub firmowy Browaru Zakładowego. 10 kranów i ponad 100 różnych butelek do wyboru.
Comment
-
-
"Wkrótce rozpocznie się remont. Miejsce ma przejść metamorfozę: ciemne pubowe pomieszczenia mają zostać zmienione na jaśniejsze, a krzesła restauracyjne na wyższe stołki barowe. "
Czyli fajny klimatyczny w ciemnych wnętrzach bar zamieni się w hipstersko-takie samo jak wszystkie inne , przejaśnione, dla lubiących ekshibicjonizm- miejsce
Comment
-
-
Nie ma co krytykować za wczasu jak się tam nie było/widziało. Lubiłem stary wystrój, ale chętnie zobaczę nowe i dopiero wtedy ocenię.
BTW, mam nadzieję, że będzie więcej miejsca, kranów i nie zatraci się charakter tego miejsca - kraftowej świątyni Lublina.
Wiadomo kiedy otwarcie? Orientacyjnie...Last edited by e-prezes; 2017-10-30, 20:05.
Comment
-
-
Trzeba założyć nowy temat.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
Comment