Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka
Wyświetlenie odpowiedzi
Puławy, 6 sierpnia 43b, Trzy Korony
Collapse
X
-
Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziDo 22:30 niezależnie od dnia. Przynajmniej takiej informacji udzieliła osoba po drugiej stronie telefonicznego łącza.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Fala Wyświetlenie odpowiedziZnalazłeś coś?
Kiedy planujesz odwiedzić nasze piękne miasto?Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedzi8 listopada.
Pozdrowionka dla Pań
Za spotkanieNapis: "ściągnięto 99%" cieszy tylko przez pierwsze pół godziny.
Admin ma zawsze rację
PIWOSZE WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘ
Comment
-
-
Piliśmy, całkiem dobre Przyjemna goryczka. Brak nut kawowo-słodowych.
Wczoraj nie napisałem o ważnej informacji otrzymanej od obsługi. W okolicach Świąt Bożego Narodzenia ma być gotowe kolejne nowe piwo ... Koźlak
Z ciekawostek ... ceny za 0,3l:
Ciemne 6zł
Pszenica 5złNapis: "ściągnięto 99%" cieszy tylko przez pierwsze pół godziny.
Admin ma zawsze rację
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziDo 22:30 niezależnie od dnia. Przynajmniej takiej informacji udzieliła osoba po drugiej stronie telefonicznego łącza.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika beerek62 Wyświetlenie odpowiedziA od której (w soboty) ?Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Fala Wyświetlenie odpowiedziDziękuję za miłe spotkanie, mam nadzieję, że nie wynudziliśmy (...):
A co do samego piwa i browaru wypowiem się gdzie indziej.
Comment
-
-
Odwiedziwszy browarek wczoraj,melduję.Dostępne cztery gatunki piw:jasne,ciemne,bursztynowe,pszeniczne.Na wynos nalewane do butli litrowej za 25 zł i dwu litrowej(ceny nie znam).Bez problemu uzyskałem od miłej pani etykietki i podkładki.Słynne pokale bez miarki po 25 pln.
Comment
-
-
Są dwie nowe szklanki z miarką, mała 0,33 (wąska, wysoka) i duża 0,5 (o ... kobiecych kształtach ).
W najbliższych dniach będzie ... premiera nowego piwa ... koźlaka
Napis: "ściągnięto 99%" cieszy tylko przez pierwsze pół godziny.
Admin ma zawsze rację
Comment
-
-
Relacja na żywo.
W lokalu zajęty oprócz mojego jeden stolik. Z głośników snuje się bardzo przyjemna muzyka (jakiś heavy metal - kelner nie wie co to jest ).
Lokal przyjemny, pachnie nowością. Sala dzielona na dwie części - restauracyjna z obrusami i serwetami, a za przesuwanymi drzwiami (w tej chwili otwarte) bliżej baru antresola i stoły z bieżnikami, i tu właśnie gromadzą się fani piwa. Ja siedzę w dzwiach, bo tylko tutaj jest zasięg internetu. Sale bardzo przestronne, wysokie, całość wykończona głównie w drewnie - przyjemnie.
Obsługa bardzo miła. Kufle na sprzedaż 0,5 z "rączką" po 24 zł. Piwo na wynos w 1 l i 2 l butelkach, plus kaucja 9 zł. Kelner zapytany (z ciekawości) czy leją do petów stwierdził , że nie za bardzo chętnie.
Aha, mają tu własne piwo Dostępne: jasne, ciemne, bursztynowe, pszeniczne oraz świeżutki koźlak. Niestety chyba jednak zbyt świeży - piwo dość nieharmonijne, kwaskowo-kwaśnawe. Wyczuwalna goryczka, chociaż bardziej gorzkie niż goryczkowate. Kawowe posmaki. Wysycenia brak. Podane bez piany. Zbyt schłodzone. Do poprawy.
Próbowałem też pszenicę - zapach zgodnie ze stylem, wysycenie idealne, kolor klasyczny. W smaku jednak nieco zbyt mało treściwe. Ale nie jest źle. Podane niestety też bez piany.
Miejsce przyjemne. Chociaż razi informacja z karty, że wszystkie ich piwa podawane są również jako... grzańce. Kelner zapytany o to, czy nie szkoda im psuć smaku ich oryginalnych piw goździkami odpowiedział, że klienci się tego domagają... Swoją drogą ciekawe jak smakuje pszeniczne grzaniec
Będę tu wracał.Last edited by danhaj; 2011-12-15, 22:39.
Comment
-
-
A teraz jazz leci Rozrzut chłopaki mają fatalny. Jak mniemam ta muzyka znaczy - idźcie do domu, bo o 23 zamykamy
Comment
-
-
Gdy byłem ok. 3 tygodnie temu, było i Bursztynowe, i Koźlak. W sumie 5 piw, w tym 3 ciemne, nieźle.
Od niedawna jest promocja: 20% rabatu na piwo w czwartki (cały dzień). Tak przynajmniej piszą na stronie, bo przez telefon powiedziano mi, że duże w cenie małego, a to cenowo wychodzi inaczej. Może ktoś skorzystał?
Comment
-
Comment