Stanisławów, Stanisławów 48, Biker Pub

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Warzywo
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    🍼🍼
    • 2016.08
    • 955

Stanisławów, Stanisławów 48, Biker Pub

Jedzie sobie człowiek, jedzie lasem, wjeżdża do Stanisławowa na skraju Puszczy Kampinowskiej, a tam urokliwe miejsce - spory teren na którym można pograć w siatkę, jest plac zabaw, jest miejsce na ognisko. Lokal w drewnie, z zewnątrz przypominający nieco górskie schronisko. Jest klimat, o to dosłownie kawałek od Warszawy.
    Do picia bardzo smaczny ...i tu wielkie zaskoczenie, bo tego piwa nie ma chyba nigdzie indziej w Warszawie o okolicach - Opat
  • kibi
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.07
    • 1875

Miejscówka istniejąca od lat, położona raczej na uboczu przez co nie wykorzystująca swojego potencjału.
    Jedna uwaga: Puszcza Kampinoska, nie Kampinowska bo od miejscowości Kampinos.

Comment

• Warzywo
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      🍼🍼
      • 2016.08
      • 955

Masz oczywiście rację co do nazewnictwa. Wstyd mi

Comment

Related Topics

Collapse

• Krakus
        XXII Mały Zlocik Browar.Biz, 08 - 10.09.2023, Bałtów.
        Krakus
        Lepiej późno niż wcale.

Krecikowi udało się ogarnąć temat. Organizuje nam Mały Zlocik w Bałtowie (wcześniej było o tym w poście "A może zlocik"). Patronować nam będzie oczywiście Browar Bałtów.

W programie zwiedzanie browaru, ognisko i...
        2023-08-24, 17:12
      • bastion
        Łotwa, Aluksne, Talavas Iela 5, Aluksnes Alus.
        bastion
        Łotewska prowincja ma swój urok. Cisza i wszechwładny spokój wręcz emanują z tych miejsc. Miłośnicy lasów, jezior i drewnianych domków, znajdą tam swoje miejsce na ziemi.
        W przypadku miasteczka Aluksne nieco rozwleczonego terytorialnie, celem wizyt jest jezioro z ruinami zamku na...
        2024-11-26, 22:29
      • dadek
        Belgia, Leuven, Borstelsstraat 20, Brouwerij De Coureur
        dadek
        Kolejne dwa browary jakie zamierzaliśmy odwiedzić w Brukseli olały piwoszy i wywiesiły na drzwiach kartki o treści "w sierpniu jesteśmy na wakacjach, zapraszamy we wrześniu". Dlatego postanowiliśmy przejechać się do przepięknego miasteczka Leuven odległego od Brukseli o 20...
        2024-10-17, 00:22
      • abelincoln
        Nowa Zelandia, Christchurch, 84 Falsgrave Street - Brew Academy - ChinChiller
        abelincoln
        Brew Academy - ChinChiller Brewery znajduje się na dość dalekich przedmieściach Christchurch. Na tyle dalekich, że nie mam pojęcia, jak tam się Ci wszyscy ludzie zjawiaja. Ja dralowalem przez jakieś tereny przemysłowe, gdzie wieczorem nie było żywej duszy i nawet samochód - poza głównymi...
        2023-11-27, 18:13
      • e-prezes
        Racibórz, Raciborskie Tomyski
        e-prezes
        Raciborskie kojarzyło mi się jako wyjątkowo paskudne piwo, które lata temu spróbowałem i na samo wspomnienie niedobrze mi się robiło. Skuszony jednak filmikiem Kopyra z degustacji, bądź co bądź sponsorowanej przez browar postanowiłem sprawdzić czy Tomek jedzie już tak mocno po bandzie...
        2023-04-03, 15:08
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...