Miejsce z potencjałem. Na kranach Perła, ale w butelkach sporo kraftu. W lodówce. No i dobre i niedrogie burgery. Wołowe oczywiście.
Siedlce, Świrskiego 43B, WółCzyKij
Collapse
X
-
wg netu lokal działają w Siedlcach dwa WółCzyKije drugi na Kraszewskiego 4. Jednak ponieważ leją tylko żywce a o butelkowe kraftowe trzeba pytać obsługę nie będę dla tego drugiego zakladał osobnego tematuWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Related Topics
Collapse
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Sklep jakich wiele ( wszak sieciówka ) - są półki z piwem takim-jak-wszędzie, jest obowiązkowy regał "Piwne terytoria", ale jest tez osobny regał dedykowany browarowi Browars : Jaśnie Pian, Limanowskie Ale, Pils, Pszenica, Lager, One Hop, Zdrojowe. Na piwnej pustyni krynickiej - warto...
-
Channel: Małopolskie
2018-08-07, 16:43 -
-
Siedlecka Loża Piwowarów Domowych ma zaszczyt zaprosić na VI Siedlecki Zlot Piwowarów Domowych.
Zlot odbędzie się w dniu 14.07.2018 (sobota) o godzinie 19:00 w Cichej Stanicy nad Zalewem w Siedlcach.
Program zlotu:
19:00 rozpoczęcie ogólnodostępnej... -
Województwo Zachodniopomorskie jest szczególne na piwnej mapie Polski.
Prawie wszystkie działające w tym regionie polski browary są browarami restauracyjnymi.
W 2023 roku lista powiększyła się o kolejny obiekt, który powstał w czterdziestotysięcznym Szczecinku.
W samym sercu...-
Channel: Zachodniopomorskie
-
-
Na parterze nowoczesnego apartamentowca
, przy głównym deptaku kurortu
, mieści się niedawno otwarta restauracja i browar.
Wnętrze nowoczesne, we wszechobecnym teraz stylu loftowo-industrialnym. Przed oszkloną witryną ogródek, ale z racji "przedsezonia" jeszcze nieczynny....-
Channel: Zachodniopomorskie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment