...a właściwie pod browarem, wejście schodkami w dół zaraz przy wejściu głównym na teren browaru.
Jak byłem w browarze ok 2 lat temu właściciel wspominał o planach otwarcia restauracji w browarowych podziemiach, gratulacje za realizację planów i to w takim swietnym guście. Cały lokal w oryginalnych ceglanych murach, panujacy lekki połmrok, swietnmy wystrój stwarzaja ten likal za jeden z najciekawszych w mieście. W menu oczywiście produkty Ciechana w cenie od 3,50 zł do chyba 5 zł (nie pamieam dokładnie, byc może nawet i do 4,50zł), a także Pilsner Urquell i Gronie (niepotrzebnie). Jedzenie jest naprawde smaczne i niedrogie, mozna zjeść zarówno przepyszną karkóweczkę ale też i przedni smalec.
Mozna także otrzymać "przekładane piwo" czyli jasne, porter-jasne w jednej szklaneczce . Nie próbowałem bo akurat to juz było o takiej porze, że moja głowa nie wiem czy to by wytrzymała.
Jedyną rzeczą którą mi nie odpowiadała to zbyt gesta atmosfera (albo przez brak klimatyzacji albo nie dość mocno działająca).
Czy ktoś z forumowczów tam zaglądał?
Jak byłem w browarze ok 2 lat temu właściciel wspominał o planach otwarcia restauracji w browarowych podziemiach, gratulacje za realizację planów i to w takim swietnym guście. Cały lokal w oryginalnych ceglanych murach, panujacy lekki połmrok, swietnmy wystrój stwarzaja ten likal za jeden z najciekawszych w mieście. W menu oczywiście produkty Ciechana w cenie od 3,50 zł do chyba 5 zł (nie pamieam dokładnie, byc może nawet i do 4,50zł), a także Pilsner Urquell i Gronie (niepotrzebnie). Jedzenie jest naprawde smaczne i niedrogie, mozna zjeść zarówno przepyszną karkóweczkę ale też i przedni smalec.
Mozna także otrzymać "przekładane piwo" czyli jasne, porter-jasne w jednej szklaneczce . Nie próbowałem bo akurat to juz było o takiej porze, że moja głowa nie wiem czy to by wytrzymała.
Jedyną rzeczą którą mi nie odpowiadała to zbyt gesta atmosfera (albo przez brak klimatyzacji albo nie dość mocno działająca).
Czy ktoś z forumowczów tam zaglądał?
Comment