Ostatnie miejsce (ale nie knajpa) to ulica Broniewskiego.
Siedlce, Broniewskiego 15, Piwiarnia
Collapse
X
-
Zlokalizowana w domku jednorodzinnym Piwiarnia to niewielki lokal z trzema wąskimi wysokimi stolikami i stołkami barowymi. W kranie piwo z Browaru Północnego w Suwałkach za... eee... małe pieniądze, w firmowym szkle. Jak dla mnie najsmaczniejsze piwo pite na siedleckiej wycieczce. Do tego dużo róznych butelkowych z ww. browaru, plus jakaś Warka, Łomża itp. Klientela to faceci kole 40tki wpadający na piwo i telewizor.
Bylyśmy już na poważnym etapie "Polaków przy piwie rozmów", gadaliśmy już różnerzczy i parę razy wtrącano się w nasze dysputy. Kostruktywnej dyskusji nikt jednak przeprowadzić nie chciał.
Kibel OK.Dick Laurent is dead.
Related Topics
Collapse
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Zdecydowanie obecnie najlepsze miejsce w Wiśle. I tu odetchniemy lokalną atmosferą, mało turystów. Wystrój klasyczny z lat 80/90. Po zejściu ze szlaku można napić się pysznego Brackiego z beczki.
-
Channel: Śląskie
2020-02-27, 11:57 -
-
Niewielki browar schowany w jednym z domków jednorodzinnych. Od trasy S8 trzeba zboczyć około 4-5 km. Miejsce bardzo klimatyczne i przytulne. Niewielkie, ale fajnie i pomysłowo urządzone wnętrze.
Na kranach cztery piwa (parametry z tablicy umieszczonej przy barze):
- SYCone Integracja...-
Channel: Dolnośląskie
-
-
Kolejny wiedeński browar odwiedziliśmy na zakończenie dnia 29.04.2024.
Wielka, stylowa, 5-piętrowa kamienica o pięknie zdobionej białej elewacji, znajduje się w dzielnicy Füfhaus w odległości 600 m od dworca Wien Westbahnhof. Mieści się tu 4-gwiazdkowy hotel, a od 2019 roku także...-
Channel: Austria
-
-
Mała mieścina leżąca parę minut jazdy od Jindřichův Hradec. Na końcu mało urokliwego rynku stoi całkiem ładny pałac, a wcześniej, po jego prawej stronie w ciągu kamienic w zeszłym roku narodził się mały browarek.
Odnowioną kamienicę przyozdobiono zdjęciami z wnętrza browaru,...-
Channel: Czechy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment