Siedlce, Broniewskiego 15, Piwiarnia

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • slavoy
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🥛🥛🥛
    • 2001.10
    • 5056

Siedlce, Broniewskiego 15, Piwiarnia

Ostatnie miejsce (ale nie knajpa) to ulica Broniewskiego.
    Attached Files
    Dick Laurent is dead.
  • slavoy
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🥛🥛🥛
    • 2001.10
    • 5056

Zlokalizowana w domku jednorodzinnym Piwiarnia to niewielki lokal z trzema wąskimi wysokimi stolikami i stołkami barowymi. W kranie piwo z Browaru Północnego w Suwałkach za... eee... małe pieniądze, w firmowym szkle. Jak dla mnie najsmaczniejsze piwo pite na siedleckiej wycieczce. Do tego dużo róznych butelkowych z ww. browaru, plus jakaś Warka, Łomża itp. Klientela to faceci kole 40tki wpadający na piwo i telewizor.
    Bylyśmy już na poważnym etapie "Polaków przy piwie rozmów", gadaliśmy już różne rzczy i parę razy wtrącano się w nasze dysputy. Kostruktywnej dyskusji nikt jednak przeprowadzić nie chciał.
    Kibel OK.
    Attached Files
    Dick Laurent is dead.

Comment

Related Topics

Collapse

• Alkoneser
      Browary restauracyjne w Polsce
      Alkoneser
      Cześć,
      mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
      2024-08-05, 11:26
    • Warzywo
      Wisła, Pod Beskidek 1, Piwiarnia Jawornik
      Warzywo
      Zdecydowanie obecnie najlepsze miejsce w Wiśle. I tu odetchniemy lokalną atmosferą, mało turystów. Wystrój klasyczny z lat 80/90. Po zejściu ze szlaku można napić się pysznego Brackiego z beczki.
      2020-02-27, 11:57
    • beerek62
      Syców, Broniewskiego 33, Anders Browar
      beerek62
      Niewielki browar schowany w jednym z domków jednorodzinnych. Od trasy S8 trzeba zboczyć około 4-5 km. Miejsce bardzo klimatyczne i przytulne. Niewielkie, ale fajnie i pomysłowo urządzone wnętrze.
      Na kranach cztery piwa (parametry z tablicy umieszczonej przy barze):
      - SYCone Integracja...
      2020-01-23, 15:23
    • dadek
      Austria,Wiedeń,Mariahilfer Str.156-158, Brauhof Wien Fünfhaus/Kaltenhauser Botschaft
      dadek
      Kolejny wiedeński browar odwiedziliśmy na zakończenie dnia 29.04.2024.
      Wielka, stylowa, 5-piętrowa kamienica o pięknie zdobionej białej elewacji, znajduje się w dzielnicy Füfhaus w odległości 600 m od dworca Wien Westbahnhof. Mieści się tu 4-gwiazdkowy hotel, a od 2019 roku także...
      2024-05-23, 01:04
    • heckler
      Stráž nad Nežárkou, nám. Emy Destinnové 7, Pivovar Stráž s.r.o.
      heckler
      Mała mieścina leżąca parę minut jazdy od Jindřichův Hradec. Na końcu mało urokliwego rynku stoi całkiem ładny pałac, a wcześniej, po jego prawej stronie w ciągu kamienic w zeszłym roku narodził się mały browarek.
      Odnowioną kamienicę przyozdobiono zdjęciami z wnętrza browaru,...
      2022-08-19, 13:37
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...