Siedlce, Rynkowa / 11 listopada, knajpa

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • slavoy
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🥛🥛🥛
    • 2001.10
    • 5056

Siedlce, Rynkowa / 11 listopada, knajpa

Ostatnia knajpa, jaką z wiedziliśmy znajduje się tuż obok tej opisywanej jako trzecia. Patrząc na zdjęcie, buda z lewej strony tamtej. Standard ma sporo wyższy, a w kranie jedynie Żywiec za nieznaną mi cenę. lokal ratowało pyszne żarcie - kiszka kartoflana, rybka i golonka. Darek wiedział gdzie nas na dobre jadło zaprowadzić
    Do popicia wzięliśmy Łomżę w butelce za 2,70zł. Przyjemny i kontaktowy barman. Kibel z tyłu knajpy - trzeba niestety wychodzić na zewnątrz.

I to by bylo na tyle w temacie poznanych nam siedleckich knajp
    W drodze powrotnej zahaczyliśmy jeszcze o punkt Lotto, gdzie rechocząc niemiłosiernie przepuściliśmy trochę pięniędzy
    Wpadliśmy też jeszcze do baru Piwosz, coby nie zapomnieć jak smakuje Irish z BK
    Ostatnia zmiana dokonana przez Maggyk; 2005-09-29, 17:30.
    Dick Laurent is dead.

Related Topics

Collapse

• slavoy
    Siedlce, Rynkowa / 11 listopada, Pijalnia Piwa
    slavoy
    Dwa lokale mieszczą się koło targu....
    2005-01-21, 17:16
  • Shedao
    Litwa, Wilno, Vilniaus g. 29, La Birra Pub
    Shedao
    Dość specyficzne miejsce, bo klimat trochę jak z pubu studenckiego, nazwa... sami widzicie jaka, a w ofercie belgia - Blanche, Dubbel, Witbier. Spróbowałem pierwszych dwóch, Blanche było przepyszne.

Uwaga: knajpa otwiera się o 17, a zamyka, w zależności od dnia, między 4 a 6...
    2025-01-07, 15:16
  • Alkoneser
    Browary restauracyjne w Polsce
    Alkoneser
    Cześć,
    mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
    2024-08-05, 12:26
  • dadek
    Austria, Wiedeń, Himmelpfortgasse 24, Mama Kraft (Huth Basement Brewery)
    dadek
    Browar znajduje się w pięknej kamienicy w samym centrum Wiednia w odległości 100 m od Stadtpark. Jako, ze powstał w 2022 roku aktualnie jest najnowszym browarem otwartym w austriackiej stolicy. Najpierw trafiamy do drzwi na rogu ulic gdzie z wnętrza dochodzi intensywny zapach pieczonego na mięsiwa....
    2024-05-13, 00:57
  • dadek
    Holandia, Utrecht, Europalaan 2 C, Brouwerij De Kromme Haring
    dadek
    W Utrechcie browarów nie brakuje, jednak ja wpadłem do tego miasta 19.07.2023 tylko na kilka godzin więc musiałem dokonać wyboru. Po zwiedzeniu pięknej starówki, na piwo postanowiłem pójść zupełnie gdzie indziej, z dala od tłumów i turystów.
    Powstały w 2016 roku browarek De Kromme...
    2023-09-07, 01:42
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...