Polecam "Taaką Rybę" na Sikorskiego. Czasem lecą obciachowe szanty (niektórzy to lubią), lane piwo to Królewskie, Tyskie i - uwaga! - Żubr. Całkiem przyjemne miejsce.
Wołomin, Sikorskiego 4, Taaka Ryba
Collapse
X
-
Wołomin, Sikorskiego 4, Taaka Ryba
Tagi: brak
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pulasA dokładniej, w którym to jest miejscu?
Comment
-
-
Właśnie dziś wypatrzyłem, że polewają tam Łomżę!
Comment
-
-
Canabee, co kto lubi. Ja sto razy wolę iśc do Mercedesa itp. Boleję, że nie ma juz knajpki na Gdyńskiej, pijalni naprzeciwko bazarku, Stylowej, Staropolskiej, starego Piotrusia.
To były prawdziwe lokale z pysznym piwemw prawdziwych kuflach.
To co podoba mi się u Ryby to, że czasem są koncerty."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Przegląd obecnego asortymentu: z kija KP, w butelkach koncerny + Ciechan (Wyborny i Pszeniczny) i Lwówek.
Comment
-
-
2.11 rewelacyjny koncert. Do picia z beczki niestety KP (Tyskie, Żubr i Książęce łagodne). Z butelek (niestety po 7 zeta) Lwówki:Wiedeński i Belg, Ciechany: Wyborny i Mocny. 90% osób wybierało Perłę z butelki (po 5 zeta)."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Nadal większość wybiera albo koncern z beczki albo Perłę z butli. Na szczęście są piwa ze Spirifera, przegląd BRJ i najlepsze z tego towarzystwa Kotłownia Słucham za jedyne 7 złociszy. A lokal bardzo fajny i przyjemny."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
Comment