1) Bardzo proszę o opisywanie każdego lokalu w osobnym temacie,
czyli jeden lokal, jeden temat
2) nazwa tematu powinna mieć strukturę:
miasto, adres, nazwa lokalu
Jeżeli zaś miasto zostało wydzielone jako osobny dział:
adres, nazwa lokalu
Z góry dziękuję za stosowanie się do tych prostych zasad. Mam nadzieję, że ułatwi nam to poruszanie się po tym dziale
Ważne: Piwa proszę komentować i oceniać w dziale Piwo konkretnie, a w tym dziale proszę się powstrzymać od oceny piwnego asortymentu, bo jednym dane piwa smakują, a innym nie.
Zasady opisywania lokali:
1) Bardzo proszę o opisywanie każdego lokalu w osobnym temacie,
czyli jeden lokal, jeden temat
2) nazwa tematu powinna mieć strukturę:
miasto, adres, nazwa lokalu
Jeżeli zaś miasto zostało wydzielone jako osobny dział:
adres, nazwa lokalu
Z góry dziękuję za stosowanie się do tych prostych zasad. Mam nadzieję, że ułatwi nam to poruszanie się po tym dziale
Ważne: Piwa proszę komentować i oceniać w dziale Piwo konkretnie, a w tym dziale proszę się powstrzymać od oceny piwnego asortymentu, bo jednym dane piwa smakują, a innym nie.
Witam, po długiej nieobecności na forum wracamy.
Postaramy się przekazywać aktualne informację i news z życia Pivovari i samego Browaru.
Zachęcamy do kontaktu z nami poprzez maila. lub facebooka.
W sobotę siedziałem w ogródku którego nie było 2 lata temu. Organizacja o wiele lepsza niż ostatnio. Szybka i miła obsługa. Pewnie miały na to także wpływ sprzyjające okoliczności (wreszcie dobra pogoda i bez wypadków na Airshow).
Dostępne 4 piwa: pils, pszeniczne, koźlak i bursztynowe. Wszystkie pijalne i świeże. Bursztynowe najmniej mi pasowało, bo dość płaskie w smaku. Koźlak i pils bez zarzutu. W pszenicy może trochę za dużo goryczki. Nie oglądałem głównej sali bo dobiegała stamtąd jakaś muza niezachęcająca.
następnego dnia ekipa browaru obsługiwała imprezę Rodzinna Niedziela w Muzeum Wsi Radomskiej, tematem ostatniej z wakacyjnego cyklu imprezy było piwowarstwo.
nie stety sami działamy na "oparach" ale szkło tuż tuż a w niedalekiej przyszłości będziesz mógł nabyc szkło wraz z naszym piwkiem w swoim miescie...szczegóły wkrótce
Jakość jedzenia zeszła na psy, zupa smakowała jak zupa -krem z torebki, dosłownie. Danie główne w całości odgrzewane w mikrofalówce. Jedynie sałatka świeża, ale jakoś tak bez smaku, za mało przyprawiona. Od restauracji oczekuję więcej.
Piwo podane w obtłuczonym pokalu - wstyd.
Bez zarzutu obsługa i piwo.
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
Tak świetnie przygotowanego mięsa bardzo dawno nie jadłem. Byłem zachwycony przy wczorajszej wizycie, tym bardziej, że obecnie dostępna jest oferta "zestaw obiadowy za 15zł z Piwem 0,5l". Piwo w zestawie jest dowolne, co oznacza, że odejmując od 15zł wartość koźlaka 0,5l z karty (12zł), zjedliśmy porcję obiadową za 3zł
Bardzo smakował mi pils...
Polecm wizytę v Pivovarii
Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment