Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
Wyświetlenie odpowiedzi
Jagiellońska 22, Po Drugiej Stronie Lustra [zamknięte]
Collapse
X
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziMłode dziewczyny od razu bez żadnej gry wstępnej mówią na ty, a oni niezadowoleni
Temat na inną rozmowę pt. "obyczaje w życiu codziennym".
Comment
-
-
Zaproponowałbym przejście na Wy.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Rozkład jazdy na weekend
Dziś mamy na barze: Sępa, Rześkie, Borsuka, Ciechana Miodowego, Sweet Cow za którą wchodzi Black Hope, Angielskie Śniadanie, Artezan Black Porter, Rowing Jack, Artezan IPA. Cztery ostatnie także na wynos do butelek w cenie 7 zł.
Od jutra będzie też Koniec Świata, Fizz gruszkowy zamiast Ciechana.
Na weekend planujemy: w piątek w ramach naszego Szranki i Konkury porównanie Red AIPA Hausta z nowej (2013) i starej (2012) warki, w sobotę premiera Orki z Widawy i w miarę jak się będą opróżniać beczki będziemy podłączać coś innego i nowego..
Zapraszam serdecznie wielmożnych Państwa!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Po_Drugiej_Stronie_Lustra Wyświetlenie odpowiedziw sobotę premiera Orki z WidawyPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Po_Drugiej_Stronie_Lustra Wyświetlenie odpowiedziDziś mamy na barze: (...)Artezan Black Porter, (...)
Comment
-
-
Porter Artezana też jest w butli?Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Porter Artezana jest w beczce, ale możemy go przelać do butelki specjalnym nalewakiem, pod ciśnieniem. Premiera Black Porter Arezana była w zeszły czwartek. Tylko z naszego fb http://tiny.pl/h2clj wiedziało o niej 652 osoby, więc chyba nie taka całkiem cicha
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Po_Drugiej_Stronie_Lustra Wyświetlenie odpowiedziPorter Artezana jest w beczce, ale możemy go przelać do butelki specjalnym nalewakiem, pod ciśnieniem. Premiera Black Porter Arezana była w zeszły czwartek. Tylko z naszego fb http://tiny.pl/h2clj wiedziało o niej 652 osoby, więc chyba nie taka całkiem cicha
Comment
-
-
A ja w sobotę nie mogę akurat. Mader fakier Ale chyba się jutro wybiorę nabrać w butle to co leją w butle."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Cena 7 zł jest za pół litra. A że pet ma cały litr to sami rozumiecie, 14 zł za butlę.
Ale porter artezański przedni. Jak astrachański kawior. Luksusowe piwo.
Comment
-
-
Takie piwne fiesty to rozumiem - tanie, dobre piwo w miłym towarzystwie. W końcu udało mi sie skosztować Red AIPA i American Lager z Hausta. Moją radość mąci jedynie to że żona dobrała się do zakupionych petów (Artezan IPA, Haust American Lager i Rowing Jack) i większość zawartości została skonsumowana podczas mojej obecności w krainie Morfeusza
Comment
-
Comment