Ja właśnie piję.
Jagiellońska 22, Po Drugiej Stronie Lustra [zamknięte]
Collapse
X
-
-
Pils z Olbrachta ewidentnie skisły, proponuję omijać szerokim łukiem.
Comment
-
-
Dotarłem 19:30.
Czy Ty to byłeś Ty?
Pacific z Artezana bardzo przyjemną nowością w PDSLZnam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jurandofil Wyświetlenie odpowiedziDotarłem 19:30.
Czy Ty to byłeś Ty?
Pacific z Artezana bardzo przyjemną nowością w PDSLRzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wpadzio Wyświetlenie odpowiedziNieee.. to nie był on. Nie miał maski.
P.S. To ze stuprocentową pewnością nie byłem jabigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Za dobrze mi ten Pacyfik wchodził, około 19 przerwałem sesję i poszedłem się poszwędać dla nabrania powietrza. Miałem plan wrócić i jeszcze się dobić Pacyfikiem, ale jakoś mnie zaniosło w drugą stronę, do Czeskiej.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziZa dobrze mi ten Pacyfik wchodził, około 19 przerwałem sesję i poszedłem się poszwędać dla nabrania powietrza. Miałem plan wrócić i jeszcze się dobić Pacyfikiem, ale jakoś mnie zaniosło w drugą stronę, do Czeskiej.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziZa dobrze mi ten Pacyfik wchodził, około 19 przerwałem sesję i poszedłem się poszwędać dla nabrania powietrza. Miałem plan wrócić i jeszcze się dobić Pacyfikiem, ale jakoś mnie zaniosło w drugą stronę, do Czeskiej.Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
-
Nie jest. Jak się doczłapałem to pocałowałem klamkę.
Comment
-
-
Wybór piw znakomity, temperatura do przyjęcia. Niestety przykro mi pisać o pubie , który uznałem nie tak dawno temu za najlepszy w Warszawie - chamstwo obsługi /mam na myśli głównie 2 panie - wysoką blondynkę, która nie chciała się przedstawić i Joannę/ przekroczyło akceptowalne granice . Byłem w życiu w kilkudziesięciu pubach w bardzo wielu krajach , ale jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło na trafić na taką kilkuosobową zmowę 4 kobiet, żeby dopiec klientowi. Stanowczo żądam od Michała przywrócenia normalnych relacji klient- obsługa i przywrócenia własciwych proporcji - właściciel - klient - barmanka/ w tej kolejności/.
Panie swoje fochy moga stroić w domu. Ewentualnie potrenować nalewanie.
Comment
-
-
Ja radziłabym Szanownemu Panu zachować odrobinę (!) kultury osobistej albo się jej nauczyć (choć w tym wieku chyba już niewiele da się zrobić). Proszę, aby oprócz patrzenia na nasze zachowanie, zastanowił się Pan nad tym, skąd to zachowanie wynika. Wydaje mi się, że pokazywanie palcami jest uznawane na całym świecie za niekulturalne. Dla niewtajemniczonych - przychodzę wczoraj do pracy, a tutaj Szanowny Pan Purc siedzący z współbiesiadnikami nie omieszkał w bardzo prostacki sposób pokazywać na mnie i moją koleżankę palcami i mówiąc głośno (o godzinie 22 jest pełno ludzi więc jest głośno, ale skoro słyszałam co do joty to za barem to znaczy że mówił głośno) że to są chamskie barmanki i "ja o nich napiszę na forum" oraz zaczyna tutaj wymieniać, że trzeba nas zwolnić i inne pejoratywne określenia w moim kierunku, to uważam za brak kultury. Żeby było "śmieszniej" po paru minutach od głośnej opinii na mój temat Szanowny Pan Purc podchodzi do mnie do baru i prosi o rozejm bo"przecież ta walka jest bezsensowna". Chyba gorszego chamstwa nie widziałam, najpierw mnie obraża a potem podchodzi i jak gdyby nigdy nic prosi o rozejm Ma Pan prawo do osobistej opinii, każdy je ma, jednak proszę aby przekazywanie opinii na mój czy kogo innego temat odbyło się w prywatnym zasięgu rozmowy a nie na forum. To oczywiście tylko wczorajszy przykład, zachowań Pana Purca było wiele karygodnych i poniżej poziomu kultury. Jeśli wymagamy jej od innych, nauczmy się też jej sami. To, że jestem barmanką nie oznacza, że nie oczekuję kultury i że szacunek mi się nie należy. Relacja barman - klient może być dla niektórych trudna do zrozumienia, jestem "tylko" barmanką, nie oznacza że można mną pomiatać. Ja rozumiem, że w barze jest alkohol jednak całe życie uważam, że jeśli ktoś nie umie pić niech nie pije
użyłam konta baru w celu wypowiedzenia się na powyższy temat, piszę to ja osobiście, a nie Szef.
z wyrazami szacunku,
JoannaOstatnia zmiana dokonana przez Po_Drugiej_Stronie_Lustra; 2013-02-23, 12:59.
Comment
-
-
Mam nadzieję, że Panu Purcowi zrobiono fotkę, powieszono na ścianie z komentarzem: "tych klientów nie obsługujemy"Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
Comment