Jagiellońska 22, Po Drugiej Stronie Lustra [zamknięte]

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • docent
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2002.10
    • 5205

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yoda79 Wyświetlenie odpowiedzi
    Oferta PDSL-owa to fakt, ale to mnie zaciekawiło:
    http://sklep.piwpaw.pl/pl/i/Informacje-o-firmie/16
    Żurawia
    Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
    Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
    Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
    Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!

Comment

• Bebson
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2011.12
      • 24

Żurawia to chyba Spiskowcy Rozkoszy...

Comment

• gwzd
        Kapitan Lagerowej Marynarki
        • 2012.01
        • 622

Dzisiaj sklep był reklamowany przez PDSL na Facebooku. Wg mnie poroniony pomysł.

Comment

• yoda79
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2013.01
          • 861

Na kranach wczoraj było:
          z Artezana Pacyfik, Babie Lato i Czerwony Kapelusz - cena rewelacyjna - 8 zł; na wynos 7 zł; piszcie co chcecie, ale to cena niesamowicie atrakcyjna
          z Pinty - Atak Chmielu i Oto Mata - po 10 zł; na wynos - nie pamiętam, nie będę zgadywał
          z Pracowni Piwa - Lajkonik i Crack po 10 zł; Centuś za 12 zł (tu akurat drogo);
          z Kocoura - Samurai - 10 zł
          z Zawiercia - chyba Jasne (pewności nie mam) za szóstaka i jakieś cydry, ale na to uwagi nie zwracam.
          Zestaw polskich kontraktowców zacny i ceny też absolutnie do przyjęcia.

Comment

• VanPurRz
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2008.09
            • 4229

Pod względem cen lokal nie do wyjęcia. Szkoda, że wczoraj musiałem być przy trasie powrotu do domu i nie miałem czasu skoczyć do PDSL.
            "Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"

Comment

• docent
              • 2002.10
              • 5205

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedzi
              Pod względem cen lokal nie do wyjęcia. Szkoda, że wczoraj musiałem być przy trasie powrotu do domu i nie miałem czasu skoczyć do PDSL.
              Otwarcie wielokranów po lewej stronie Wisły zrobiło dużą różnicę. Wczoraj wychyliłem premierowe Artezany w PDSLu, gdzie było w porywach 10 osób, po czym przemieściłem się do Kafli gdzie tych osób przewinęło się ze 100...
              Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary

Comment

• zgoda
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2005.05
                • 3516

Like On Neck leje się przeterminowany wg słów producenta "o miesiąc jak nie lepiej". Nieładnie.
                Browar Clair de Lune - zapiski literackie, brewing log, na fejsbóku, blog

Comment

• docent
                  • 2002.10
                  • 5205

Napisali przed chwilą na FB, że uruchamiają nową lokalizację o nazwie PiwPaw na Żurawiej. Sklep plus knajpa w jednym. No nieźle...
                  Last edited by docent; 2013-08-23, 09:18.

Comment

• leona
                    D(r)u(c)h nieuchwytny
                    • 2009.07
                    • 5853

Ciekawe czy po tej stronie utrzymają ceny praskie?

Comment

• docent
                      • 2002.10
                      • 5205

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedzi
                      Ciekawe czy po tej stronie utrzymają ceny praskie?
                      Ciekawe czy infrastrukturę nalewakową przeprowadzą z Jagiellońskiej na Żurawią?

Comment

• leona
                        D(r)u(c)h nieuchwytny
                        • 2009.07
                        • 5853

Raczej,
                        za to warszawski szlak piwny się skróci

Comment

• docent
                          • 2002.10
                          • 5205

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedzi
                          Raczej,
                          za to warszawski szlak piwny się skróci
                          Spokojnie, kilka kranów zostawią

Comment

• Bebson
                            D(r)u(c)h nieuchwytny
                            • 2011.12
                            • 24

Pewnie pójdą te 4 ,,wynosowe" krany, ciekawe jak z resztą. Troche mi szkoda bo niedaleka odległość od PKP sprawia ,że ta knajpa jest dla mnie bardzo atrakcyjna.

Comment

• bayern71
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2006.06
                              • 1004

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bebson Wyświetlenie odpowiedzi
                              Pewnie pójdą te 4 ,,wynosowe" krany, ciekawe jak z resztą. Troche mi szkoda bo niedaleka odległość od PKP sprawia ,że ta knajpa jest dla mnie bardzo atrakcyjna.
                              Dla mnie też atrakcyjna lokalizacja ale lokale w tej okolicy charakteryzują się dzikim tłumem. Są z kategorii niesiadalnych.

Comment

• docent
                                • 2002.10
                                • 5205

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bayern71 Wyświetlenie odpowiedzi
                                Dla mnie też atrakcyjna lokalizacja ale lokale w tej okolicy charakteryzują się dzikim tłumem. Są z kategorii niesiadalnych.
                                Skoro ma być sklep i knajpa to może będzie z kategorii "na stojaka"

Comment

Przetwarzanie...
                                X