Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda
Wyświetlenie odpowiedzi
Jagiellońska 22, Po Drugiej Stronie Lustra [zamknięte]
Collapse
X
-
Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
-
-
Wrześniowa Fiesta bardzo udana. były dobre piwa - Kejter i Śrup rządziły ale i OkiDoki dało radę. Wpadłem na dwa piwa ale ciągle ktos nowy znajomy przychodził i tak gadaliśmy i gadaliśmy i...było dobrze Ech żeby tak te piwa były po 7 w ciągłej sprzedaży (się rozmarzyłem)Last edited by VanPurRz; 2014-09-04, 09:14."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziWrześniowa Fiesta bardzo udana. były dobre piwa - Kejter i Śrup rządziły ale i OkiDoki dało radę. Wpadłem na dwa piwa ale ciągle ktos nowy znajomy przychodził i tak gadaliśmy i gadaliśmy i...było dobrze Ech żeby tak te piwa były po 7 w ciągłej sprzedaży (się rozmarzyłem)Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Zgaduję, że rozwijają inne miejsca a tamto dla dobra ogólnego interesu trzeba zwinąć...
A może dlatego, że moda na Pragę powoli mija i się zwyczajnie nie opłaca...bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
100 nalewaków na Foksal plus PiwPaw musi sie pewnie jakoś sprzedać - a klientela nie jest z gumy, szczególnie przy cenach piw rzemieślniczych."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Bardzo, bardzo szkoda. Raz, że klimatyczne miejsce, dwa - zawsze (prawie) jest miejsce do siedzenia; 3 - fiesty i poniedziałki. Dla snobów cena nie ma znaczenia, dla mnie fajnie iść na Śrupa za 7 zł.
W sumie żaden inny multitap nie ma takiej oferty (cenowo).
Comment
-
-
Fiesta bardziej niż udana. Świetne piwo, świetne towarzystwo - to był udany wieczór.
ps. Przepyszny porter z Miłosławia i stout z Belhaven były hitami dniami."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
W ogóle nie daje się wyczuć schyłkowego nastroju, knajpa pełna ludzi. Kranów zostało 6, z czego 5 obejmuje Bazyliszek.
Comment
-
Comment