Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dezir
Wyświetlenie odpowiedzi
Jagiellońska 22, Po Drugiej Stronie Lustra [zamknięte]
Collapse
X
-
Załóżcie sobie temat o sprawach stołecznych i nie rozwalajcie wątku związanego z PDSL. Dziękuję.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Czy jest juz dostępny Robust Porter w wersji butelkowej?Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Za facebookiem
Weekend z Haustem w PDSL
Na weekend planujemy podłączenie 4 piw z Browaru Haust:
Red AIPA
American Free Lager,
Robust Porter,
Ciemny Bock
na kranach będą także 2 Artezany: Pacific i IPA
oraz:
Stare Ale Jare z Pinty
Cydr gruszkowy Fizz,
WeizenBock z Kormorana
Obołoń Biłe,
Korzenne Wileńskie
Widawa Premium
i w sobotę Kuguar z Widawy.
Wybiera się ktoś dziś? Bo ja bym sobie z chęcią zajrzałLast edited by fuliano; 2013-04-05, 10:37.
Comment
-
-
PDSL chce przygotować wspaniałą niespodziankę!
Oto cytat z ich profilu na FB:
W przyszłym tygodniu chcemy zaprosić na gościnne występy do Warszawy piwa z browaru EDI ze Wschowy (www.browaredi.pl). Myślę o 3 beczkach. Które 3 z poniższych 6 wybrać?
1. PIWO WSCHOWSKIE
2. PIWO CIEMNE
3. PIWO MĘTNE NIEFILTROWANE
4. PIWO SWOJSKIE JASNE
5. PIWO SWOJSKIE CIEMNE
6. PIWO SWOJSKIE PALONE
Cieszycie się?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziPDSL chce przygotować wspaniałą niespodziankę!
W przyszłym tygodniu chcemy zaprosić na gościnne występy do Warszawy piwa z browaru EDI ze Wschowy (www.browaredi.pl). Myślę o 3 beczkach. Które 3 z poniższych 6 wybrać?
1. PIWO WSCHOWSKIE
2. PIWO CIEMNE
4. PIWO SWOJSKIE JASNE
5. PIWO SWOJSKIE CIEMNE
6. PIWO SWOJSKIE PALONE
Cieszycie się?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziPDSL chce przygotować wspaniałą niespodziankę!
1. PIWO WSCHOWSKIE
2. PIWO CIEMNE
4. PIWO SWOJSKIE JASNE
5. PIWO SWOJSKIE CIEMNE
6. PIWO SWOJSKIE PALONE
Cieszycie się?
Comment
-
-
browar będzie sie wystawiał też na Dniu Ziemi 28.04 na Polach Mokotowskich.
Widok Mętnego Niefiltrowanego z nalewaka będzie bezcennyGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fuliano Wyświetlenie odpowiedziA ja powiem że Wschowskie Ciemne Niepasteryzowane
na Chmielakach się prezentowało całkiem przyzwoicie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rzeszowiak Wyświetlenie odpowiedziJasne smakowało mi bardziej niż np. Bartek.
Comment
-
Comment