Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yoda79
Wyświetlenie odpowiedzi
Jagiellońska 22, Po Drugiej Stronie Lustra [zamknięte]
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yoda79 Wyświetlenie odpowiedziGdzie? W PDSL? Nie zauważyłem; nie było też nigdy problemu z obsługą.Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Krótka pamięć miłośnika komuny? Dadek lany po twarzy przez główną barową /skojarzenia z Lotem nad Kukułczym Gniazdem nasuwają się same/. Gangsterzy w kapturach zasiadający przed barem? Zahukany właściciel wykonujący polecenia Bandy Czworga? To jest obraz PDSLu widziany zza Wisły. Owszem , są i obrońcy, których mentalność odpowiada ich miejscu zamieszkania - tak , Zgoda, do ciebie piję.
Comment
-
-
Purc jednak jesteś zwykłym ... (niewychowanym czlowiekiem) - co ma znaczenie gdzie kto mieszka? Totalna żenada z Twojej strony.
I żeby było nie offtopu - mnie i moich licznych znajomych nic nigdy zlego nie spotkało w PDSL. Natomiast ta osobista wycieczka - absolutnie żenującaLast edited by yoda79; 2013-08-20, 21:19.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yoda79 Wyświetlenie odpowiedziPurc jednak jesteś zwykłym ... (niewychowanym czlowiekiem) - co ma znaczenie gdzie kto mieszka? Totalna żenada z Twojej strony.
I żeby było nie offtopu - mnie i moich licznych znajomych nic nigdy zlego nie spotkało w PDSL. Natomiast ta osobista wycieczka - absolutnie żenująca
Comment
-
-
Ja ciebie purc też nie lubię. Od dawna.
Comment
-
-
Kutwa - chłopaki, wyznajcie sobie nielubienie na PW - póki jeszcze trzymało to się pi razy oko tematu, to pół biedy, ale postarajmy się nie eskalować konfliktów na forum publicznym - potem nic dziwnego, że jesteśmy postrzegani jako hejterzy...bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika purc Wyświetlenie odpowiedziKrótka pamięć miłośnika komuny? Dadek lany po twarzy przez główną barową
Comment
-
-
Iron nawołujący do porządku - dożyłem ciekawych czasów I co najgorsze ma rację. Ze względu na to właśnie powstrzymam się purc od komentowania Twoich wypowiedzi."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
Comment