Jagiellońska 22, Po Drugiej Stronie Lustra [zamknięte]

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Antylop
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2009.10
    • 1415

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yoda79 Wyświetlenie odpowiedzi
    Ciężko ten bełkot czytać. Jacy chuligani? Z dziewczynami zza baru albo właścicielem żadnego problemu też nigdy nie było. Owszem wybór piw mniejszy, Masona za barem nie ma, ale i tak jest ok
    Czytasz wpisy na browar.biz i nie wiesz o jakich chuliganów chodziło Purcowi?
    Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...

Comment

• yoda79
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2013.01
      • 861

Gdzie? W PDSL? Nie zauważyłem; nie było też nigdy problemu z obsługą.

Comment

• Antylop
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2009.10
        • 1415

Gdzie? W PDSL? Nie zauważyłem; nie było też nigdy problemu z obsługą.
        Poczytaj wpisy Purca (nie tylko te o PDSL). To cała polemika była
        Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...

Comment

• VanPurRz
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2008.09
          • 4229

Jak na razie to poza purcem wielkich problemów nikt nie miał.
          "Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"

Comment

• purc
            Kapitan Lagerowej Marynarki
            • 2009.02
            • 650

Krótka pamięć miłośnika komuny? Dadek lany po twarzy przez główną barową /skojarzenia z Lotem nad Kukułczym Gniazdem nasuwają się same/. Gangsterzy w kapturach zasiadający przed barem? Zahukany właściciel wykonujący polecenia Bandy Czworga? To jest obraz PDSLu widziany zza Wisły. Owszem , są i obrońcy, których mentalność odpowiada ich miejscu zamieszkania - tak , Zgoda, do ciebie piję.

Comment

• yoda79
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2013.01
              • 861

Purc jednak jesteś zwykłym ... (niewychowanym czlowiekiem) - co ma znaczenie gdzie kto mieszka? Totalna żenada z Twojej strony.
              I żeby było nie offtopu - mnie i moich licznych znajomych nic nigdy zlego nie spotkało w PDSL. Natomiast ta osobista wycieczka - absolutnie żenująca
              Last edited by yoda79; 2013-08-20, 21:19.

Comment

• purc
                Kapitan Lagerowej Marynarki
                • 2009.02
                • 650

Purc jednak jesteś zwykłym ... (niewychowanym czlowiekiem) - co ma znaczenie gdzie kto mieszka? Totalna żenada z Twojej strony.
                I żeby było nie offtopu - mnie i moich licznych znajomych nic nigdy zlego nie spotkało w PDSL. Natomiast ta osobista wycieczka - absolutnie żenująca
                Ciebie nie znam - i da Bóg nigdy nie poznam - natomiast Zgodę spotkałem tylko raz w życiu w Żywcu , gdzie zachował się jak ostatni cham - stąd ten niezbyt - przyznaję - elegancki przytyk co do zamieszkania.

Comment

• yoda79
                  D(r)u(c)h nieuchwytny
                  • 2013.01
                  • 861

Relacje międzyludzkie nie powinny wplywac na tak kategoryczne sądy, to tak do rozważenia na przyszłość.

Comment

• zgoda
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2005.05
                    • 3516

Ja ciebie purc też nie lubię. Od dawna.
                    Browar Clair de Lune - zapiski literackie, brewing log, na fejsbóku, blog

Comment

• iron
                      Pułkownik Chmielowy Ekspert
                      • 2002.08
                      • 6717

Kutwa - chłopaki, wyznajcie sobie nielubienie na PW - póki jeszcze trzymało to się pi razy oko tematu, to pół biedy, ale postarajmy się nie eskalować konfliktów na forum publicznym - potem nic dziwnego, że jesteśmy postrzegani jako hejterzy...
                      bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
                      Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
                      Rock, Honor, Ojczyzna

Comment

• dadek
                        Major Piwnych Rewolucji
                        🍺🍺
                        • 2005.09
                        • 4699

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika purc Wyświetlenie odpowiedzi
                        Krótka pamięć miłośnika komuny? Dadek lany po twarzy przez główną barową
                        Że co proszę??? Regularnie bywam w PDSL i rzeczywiście ciągle mam przez sympatyczne barmanki lane piwa. A poza tym leją nie po twarzy ale do szklanek a ja potem do ust, jak na razie trafiam bez pudła. Coś ci się Purc pomerdało.

Comment

• VanPurRz
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2008.09
                          • 4229

Iron nawołujący do porządku - dożyłem ciekawych czasów I co najgorsze ma rację. Ze względu na to właśnie powstrzymam się purc od komentowania Twoich wypowiedzi.
                          "Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"

Comment

• docent
                            Pułkownik Chmielowy Ekspert
                            • 2002.10
                            • 5205

PDSL uruchomił swój sklep internetowy:

Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
                            Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
                            Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
                            Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!

Comment

• leona
                              D(r)u(c)h nieuchwytny
                              • 2009.07
                              • 5853

Leją z beczki do peta i wysyłają kurierem?

Comment

• yoda79
                                D(r)u(c)h nieuchwytny
                                • 2013.01
                                • 861

Oferta PDSL-owa to fakt, ale to mnie zaciekawiło:

Comment

Przetwarzanie...
                                X