Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yoda79
Wyświetlenie odpowiedzi
Jagiellońska 22, Po Drugiej Stronie Lustra [zamknięte]
Collapse
X
-
Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
-
-
Na kranach wczoraj było:
z Artezana Pacyfik, Babie Lato i Czerwony Kapelusz - cena rewelacyjna - 8 zł; na wynos 7 zł; piszcie co chcecie, ale to cena niesamowicie atrakcyjna
z Pinty - Atak Chmielu i Oto Mata - po 10 zł; na wynos - nie pamiętam, nie będę zgadywał
z Pracowni Piwa - Lajkonik i Crack po 10 zł; Centuś za 12 zł (tu akurat drogo);
z Kocoura - Samurai - 10 zł
z Zawiercia - chyba Jasne (pewności nie mam) za szóstaka i jakieś cydry, ale na to uwagi nie zwracam.
Zestaw polskich kontraktowców zacny i ceny też absolutnie do przyjęcia.
Comment
-
-
Pod względem cen lokal nie do wyjęcia. Szkoda, że wczoraj musiałem być przy trasie powrotu do domu i nie miałem czasu skoczyć do PDSL."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziPod względem cen lokal nie do wyjęcia. Szkoda, że wczoraj musiałem być przy trasie powrotu do domu i nie miałem czasu skoczyć do PDSL.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Comment
-
-
Like On Neck leje się przeterminowany wg słów producenta "o miesiąc jak nie lepiej". Nieładnie.
Comment
-
-
Napisali przed chwilą na FB, że uruchamiają nową lokalizację o nazwie PiwPaw na Żurawiej. Sklep plus knajpa w jednym. No nieźle...Last edited by docent; 2013-08-23, 09:18.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziCiekawe czy po tej stronie utrzymają ceny praskie?Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziRaczej,
za to warszawski szlak piwny się skróciPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bebson Wyświetlenie odpowiedziPewnie pójdą te 4 ,,wynosowe" krany, ciekawe jak z resztą. Troche mi szkoda bo niedaleka odległość od PKP sprawia ,że ta knajpa jest dla mnie bardzo atrakcyjna.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bayern71 Wyświetlenie odpowiedziDla mnie też atrakcyjna lokalizacja ale lokale w tej okolicy charakteryzują się dzikim tłumem. Są z kategorii niesiadalnych.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Comment
-
Comment