Dlaczego nie przepadasz za lanym piwem? Rozumiem, że można nie lubić pszeniczniaków, ejli, stoutów czy porterów, ale po prostu lanych, niezależnie od gatunku?
Grójecka 118, Jeleń Na Rykowisku
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziDlaczego nie przepadasz za lanym piwem? Rozumiem, że można nie lubić pszeniczniaków, ejli, stoutów czy porterów, ale po prostu lanych, niezależnie od gatunku?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika paralelizm Wyświetlenie odpowiedzizaglądam tutaj właśnie po to, zeby się czegoś nowego dowiedziec a nie, żeby byc traktowanym z wyższością przez aroganckich "fachowców"...... a poza tym twierdzę, że SAB Miller winien zostać zniszczony.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika rohozecky Wyświetlenie odpowiedziMyślę, że dobrym sposobem na uniknięcie takiego wrażenia jest poczytanie sobie trochę postów z forum, zanim coś na nim sami napiszemy. Większość tego typu sytuacji wynika raczej z nieporozumień, oraz ze stosowania rozmaitych skrótów myślowych przez forumowiczów. Tutaj np. większość uczestników lokalu bez beczki nie uważa za lokal warty wstąpienia.Ja zresztą też, na marginesie. I stąd takie reakcje na Twój post
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioterb4 Wyświetlenie odpowiedziŹle rozumiesz. W swoim porównaniu chciałem tylko uwypuklić irracjonalność pewnego stwierdzenia. Beczka jest najbardziej naturalnym środowiskiem dla piwa, jest jak staw dla karpia albo łąka dla jeża.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioterb4 Wyświetlenie odpowiedziSą i peteinery i drewniane (choć sporadycznie), także opakowania bywają różne.
Comment
-
-
Wpisy o motoryzacji i dyscyplinach sportu zostały usunięte. Proszę trzymać się tematu i zachowywać szacunek dla innych.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika paralelizm Wyświetlenie odpowiedzia tak na marginesie to przyznam szczerze, że z chęcią napiłbym się jakiegoś portera z beczki, ale nie znam takich miejsc w Warszawie :/
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziZnaczy jesteś zdrowy. Wystarczyło kilka godzin aktywnego uczestnictwa w życiu bbizu i już zakiełkował Ci w głowie pomysł, jakże odległy od wczorajszego nastawienia. Jak utrzymasz ten kurs przez rok to jesteś już nasz
Comment
-
-
PROSZĘ trzymać się tematu!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika paralelizm Wyświetlenie odpowiedzinalewaka nie ma programowo
Comment
-
Comment