Dlaczego nie przepadasz za lanym piwem? Rozumiem, że można nie lubić pszeniczniaków, ejli, stoutów czy porterów, ale po prostu lanych, niezależnie od gatunku?
Ochota, Grójecka 118, Jeleń Na Rykowisku
Collapse
X
-
ale bardziej chodziło mi o to, że brak nalewaka to dla mnie nie jest żaden argument przeciwko lokalowi jako miejscu, gdzie można napic się znakomitego piwa z niekomercyjnych browarów, poza tym naprawdę lubię Jelenia i chciałbym, żeby jak najwięcej ludzi dało mu szansę, bo kiedyś sam chodziłem do Pochwały i jak kiedyś nie było miejsca to zajrzałem przez szybę i też stwierdziłem, że jest słabo i nie chcę wchodzic, ale dziewczyna mnie namówiła, nie było wtedy jeszcze żadnego portera, ale właściciel polecił mi jakieś ciekawe piwo, którego wcześniej nie znałem i zapytał jakie portery polecam i że postara się wprowadzi do oferty, może nie jestem takim znawcą i koneserem piwa jak większośc bywalców tego forum, ale zaglądam tutaj właśnie po to, zeby się czegoś nowego dowiedziec a nie, żeby byc traktowanym z wyższością przez aroganckich "fachowców"...
Comment
-
... a poza tym twierdzę, że SAB Miller winien zostać zniszczony.Comment
-
Myślę, że dobrym sposobem na uniknięcie takiego wrażenia jest poczytanie sobie trochę postów z forum, zanim coś na nim sami napiszemy. Większość tego typu sytuacji wynika raczej z nieporozumień, oraz ze stosowania rozmaitych skrótów myślowych przez forumowiczów. Tutaj np. większość uczestników lokalu bez beczki nie uważa za lokal warty wstąpienia.Ja zresztą też, na marginesie. I stąd takie reakcje na Twój postbtw pił ktoś z was prawdziwe fińskie sahti? bo ja ostatnio zamówiłem u znajomych finów kilka butelek z różnych browarów
Comment
-
czy piwo przechowuje się tylko w KEGach czy są jakieś inne rodzaje beczek?
Comment
-
Comment
-
Wpisy o motoryzacji i dyscyplinach sportu zostały usunięte. Proszę trzymać się tematu i zachowywać szacunek dla innych.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Comment
-
Comment
-
PROSZĘ trzymać się tematu!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment