Od wczoraj mamy nowe miejsce na piwnej mapie warszawy, w Bel Posto można napić się już Pacific Pale Ale z browaru Artezan, paru piw z Pinty (w tym Atak Chmielu i Imperium Atakuje - Imperial AIPA), repertuar wzbogaca Manufaktura Piwna. W weekend do każdych dwóch piw dostaniecie trzeciego lagera gratis. Po weekendzie pojawią się jeszcze ciekawe piwa importowane (z zupełnie innej oferty niż wszechobecna w Warszawie wschodnio-czeska opcja).
Piwa od Artrezana, Pinty i - w przyszłości - Ale!Browaru - 11 zł
Manufaktura Piwna - 9 zł
W przyszłym tygodniu zostaną zainstalowane też trzy nalewaki, Bel Posto będzie jedyną kawiarnią w Warszawie, gdzie chłodzi się całe KEGi i nie stosuje się chłodziarki przepływowej.
Poza tym na miejscu można spróbować naprawdę świetnej, norweskiej kawy. W lokalu pomagałem przygotować ofertę piwną, więc mogę zapewnić, że powinna być na najwyższym poziomie.
Piwa od Artrezana, Pinty i - w przyszłości - Ale!Browaru - 11 zł
Manufaktura Piwna - 9 zł
W przyszłym tygodniu zostaną zainstalowane też trzy nalewaki, Bel Posto będzie jedyną kawiarnią w Warszawie, gdzie chłodzi się całe KEGi i nie stosuje się chłodziarki przepływowej.
Poza tym na miejscu można spróbować naprawdę świetnej, norweskiej kawy. W lokalu pomagałem przygotować ofertę piwną, więc mogę zapewnić, że powinna być na najwyższym poziomie.
Comment