Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz
Wyświetlenie odpowiedzi
Twarda 42, Chmielarnia
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kibi Wyświetlenie odpowiedziZastanawiam się co jest przyczyną: najniższa cena, czy przywiązanie ogółu konsumentów do tradycyjnych smaków.
Z dobrych wieści: jutro popołudniu dotrą Dwa Smoki z Pracowni Piwa, najpóźniej w środę podepniemy też pszenice z Primatora i od tego dnia beczkowe piwa pszeniczne będą u nas na stałe, ale będziemy zmieniać browary.
W tym tygodniu będzie też premiera nowego polskiego piwa
A w planach... Oj, będzie gruboJEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziod tego dnia beczkowe piwa pszeniczne będą u nas na stałe, ale będziemy zmieniać browary.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Też mi się ten Velen podobał. Tak abstrahując od cen, to niektóre piwa były dość ciężkiego kalibru, taki RIS czy niektóre belgi, takie piwo nigdy szybko nie będzie schodziło, zwłaszcza w takie upały. Ja nawet w promocji za darmo nie podejmowałbym się picia takich piw w ilości 0,5l, byłoby to w takich warunkach (sprawdzałem ) dla mnie męczarnią, ale to oczywiście mój problem
Może dobrym pomysłem byłoby, żeby odebrać argumenty "narzekaczom", poświęcenie np 3 kranów na piwa niskobudżetowe po 6, 7 zł, w stylu Pils Manufaktury, pszeniczne np Velen, jakieś ciemniejsze czeskie itp. Jeśli będą dostępne takie niskobudżetowe, dobre lub w miarę dobre piwa, kilka rodzajów, a ktoś będzie jeszcze narzekał , że wydał dużo kasy na piwo, że piwo było drogie, no to to już się nadaje do jakiegoś oddzielnego tematu egzystencjalnego, np "Chmielarnio, jak żyć ?"Ostatnia zmiana dokonana przez emes; 2013-06-24, 19:21.
Comment
-
-
Czy te Wasz Rodenbach, to było to piwo ? ===>
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziTak abstrahując od cen, to niektóre piwa były dość ciężkiego kalibru, taki RIS czy niektóre belgi, takie piwo nigdy szybko nie będzie schodziło, zwłaszcza w takie upały. Ja nawet w promocji za darmo nie podejmowałbym się picia takich piw w ilości 0,5l, byłoby to w takich warunkach (sprawdzałem ) dla mnie męczarnią, ale to oczywiście mój problem
Może dobrym pomysłem byłoby, żeby odebrać argumenty "narzekaczom", poświęcenie np 3 kranów na piwa niskobudżetowe po 6, 7 zł, w stylu Pils Manufaktury, pszeniczne np Velen, jakieś ciemniejsze czeskie itp.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fuliano Wyświetlenie odpowiedziCzy te Wasz Rodenbach, to było to piwo ? ===>
http://www.browar.biz/forum/showthre...ight=rodenbachJEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Poszedłem sobie dzisiaj
Nie będę mówił na temat atmosfery i klientel, to subiektywne.
A zatem do rzeczy:
- duchota - knajpa w piwnicy PZW a duszno jak kotłowni Ciepłowni Wola
- wystrój- te halogenowe lampki na kartongipsie to co? Te stoły? Te kanapy?
- jeszcze więcej światła!! Tego nam potrzeba latem!
- piwo - torpedo - chłodzenie nawaliło czy co?
- obsługa - nowi jak myślę?
Reasumując, Cuda na Kiju nawet lepiej wypadają, a i tak tam nie będę chodził
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika merton Wyświetlenie odpowiedziNie będę mówił na temat atmosfery i klientel, to subiektywne.
A zatem do rzeczy:
Reasumując, Cuda na Kiju nawet lepiej wypadają, a i tak tam nie będę chodził
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika merton Wyświetlenie odpowiedziNie będę mówił na temat atmosfery i klientel, to subiektywne.
A zatem do rzeczy:
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika merton Wyświetlenie odpowiedzi- obsługa - nowi jak myślę?
Miało być do rzeczy.
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Comment
-
-
A zatem do rzeczy:
Reasumując, Cuda na Kiju nawet lepiej wypadają, a i tak tam nie będę chodziłOstatnia zmiana dokonana przez iron; 2013-06-24, 23:24.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
O ile za gorąco było faktycznie (ale jak napisał sam własciciel pierwsza rzecz do poprawki), wystrój jest rzeczą indywidualnego gustu (mnie nie przeszkadzał), to obsługa barmańska była profesjonalna a torpedo podawane w prawidłowej temperaturze (wypiłem ze smakiem).
A i jak byłem po 23 to jakoś specjalnie za jasno mi nie było.Ostatnia zmiana dokonana przez legart; 2013-06-25, 07:56.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziCo do temperatury Torpedo, czekam na jedyną miarodajną wypowiedź Purca
Comment
-
Comment