dzięki
Twarda 42, Chmielarnia
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziPijam tylko Ballantine'a.
A Ballantine's to generalnie cienizna, Panie...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziDzięki za info, przetrawię je, prześpię się z nim, pomedytuję i najdalej do końca lipca wpadnę na jedno piwo (takie w wiadrze, jak dla pana Grubego z Monthy Pythona).
Wczoraj wieczorem na kran nr 2 zawitał Opat Bitter w dobrej cenie (6/5/3).
A teraz łyk statystyki: od momentu startu na naszych kranach zawitało w sumie 48 piw, a 53 beczki zostały już opróżnione. Chyba nieźle
I garść nowości: Pacific Pale Ale znowu w naszym magazynku, zostanie podpięty jak będzie wolny kran, takoż Witbier z Artezana. Lada chwila ma do nas dotrzeć desant z BrewDoga, w przyszłym tygodniu umości sobie u nas miejsce czeski Kocour, a potem też będzie się działo, oj będzieJEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Proszę bardzo:
01. jak przyjadę to podepnę Ciechana Miodowego
02. Opat Bitter 6/5/3
03. Ciechan Pszeniczny 8/6/4
04. Pinta Odsiecz Wiedeńska 10/7/5
05. Lindemans Pecheresse 19/13/10
06. St. Feuillien Saison 17/12/8,5
07. Viva la Wita 11/8/5,5
08. Jabłonowo Blond 7/5/3,5
09. Pracownia Piwa Dwa Smoki 10/7/5
10. Pinta Oto Mata IPA 10/7/5
11. Artezan Coder 10/7/5
12. BrewDog IPA is dead El Dorado 18/13/9
13. Dubuisson Cuvee des Trolls 16/12/8
14. Sierra Nevada Ruthless Rye IPA 17/12/9
15. Delirium Tremens 21/15/10,5
16. Thornbridge St. Petersburg 16/12/8
I kilka beczek czekających na wolny kranJEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Wydaje mi się, że widziałem TV - czy i jakie programy sportowe przewidujecie?"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Siedzę w Chmielarni... Mam otwarty rachunek na kartę... Mason zapieprza, aż miło, próbował dokonać sabotażu tego postu, ale odparłem atak... Trochę głośno, więc akustyka do poprawy... Klima fajnie zaokrągla temperaturę w górę... Znajome mordy co 10 minut... Ogólnie obleci, obleci...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziSiedzę w Chmielarni... Mam otwarty rachunek na kartę... Mason zapieprza, aż miło, próbował dokonać sabotażu tego postu, ale odparłem atak... Trochę głośno, więc akustyka do poprawy... Klima fajnie zaokrągla temperaturę w górę... Znajome mordy co 10 minut... Ogólnie obleci, obleci..."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedzi... Mam otwarty rachunek na kartę....
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziCzemu nie powiedziałeś, że będziesz dzisiaj? Siedzę w domu, oglądam ...a mógłbym pić piwo w knajpieMasz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.
Comment
-
-
Chciałem dziś zjeść z żoną kolację przy dobrym piwku ale gorąc, duchota i gwar - zbyt głośny (słyszalny już przy portierni) skutecznie nas pokierowały w inne miejsceGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziZnajome mordy co 10 minut...
Ogólnie obleci, obleci...
bo mnie się z małżonką udało zjeść
no i mogę tylko chwalić, co zjadłem
piw nie chwalę, bo same się obronią
oblatywanie (ponowne) udane i tyleveni, emi, bibi
Comment
-
Comment