Już wszystko wiem.
Twarda 42, Chmielarnia
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Kulbi Wyświetlenie odpowiedziO to to. Czyli rozumiem, że te miejsca są nie wspierane?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika warzechow Wyświetlenie odpowiedziTo doskonałe miejsca, lecz nadają się tylko na krótkie posiedzenie
P.S. Gdyby to nie był koniec zlotu, tylko początek, pewnie posiedzielibyśmy dłużejbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Właśnie widać, że "nie było źle", skoro remont łazienki jest potrzebnyWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
a ja mam pytanie odnośnie warsztatów "jedzeniowych". Jakoś w zeszłym tygodniu pojawiła się na fb zapowiedź, że szykuje się druga edycja. Będąc w pt zapytałem się barmana i kelnerki, czy coś wiedzą - pusto. W końcu jest - na fb pojawiły się (chyba wczoraj) informacje - co to za warsztat, ile to kosztuje i że trzeba się zapisać. No to moja luba zadzwoniła pod podany tel, ale i tym razem nikt nic nie wiedział. Skończyło się na tym, że podyktowałą nasze dane, kazała dopisać, że to odnośnie warsztatów (są bodajże 22.09) i tak się skończyło "zapisywanie" i "dowiadywanie się szczegółów". Pytanie brzmi - czy ktoś, kto umieszcza informacje o wydarzeniach kulinarnych nie przekazuje tej informacji nikomu z obsługi? No i komu wierzyć - fejsukowi czy żywym ludziom;PP?Ostatnia zmiana dokonana przez TTOP; 2013-09-11, 15:22.
Comment
-
-
Anons warsztatowy na fb umieścił Mikołaj ( bo tylko on umie robic takie smaczne foty ). Niestety zaległ biedny na łożu boleści i ciężko choruje ( ca 37 st. C pod prawą pachą ) i nie ma go na posterunku.
Tak jak napisał warsztacimy w niedzielę 22 wrzesnia od 14.00 - pewnie ok. 2 godz.
Podany telefon ( knajpowy ) służy tu głównie do przyjmowania zgłoszeń.
TTOP - zadzwoń, proszę, do mnie 608-384-218 - postaram się dołozyć troszkę szczegółow.
Sławek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika olie Wyświetlenie odpowiedzidzięki za "Surfer Rosę"Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Nawet się zastanawiałem, ale wolałbym oryginalny skład zobaczyć. W sumie jeszcze mam szansę się zdecydować, bo dodali drugi koncert w Pradze 11X.
A w nawiązaniu do piwa: https://vine.co/v/hK91h6BExnm
Comment
-
-
No własnie już po zakupie biletów dowiedziałem się, że Kim odeszła. My jedziemy do Berlina.
Później już można umierać, Ostatni najważniejszy zespół XXwieku będzie zaliczonyMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sandacz Wyświetlenie odpowiedziW wątku podłogi nie podoba mi się jeszcze jedno: trumna z puszkami. Niepotrzebny ideologiczny wtręt. Lokal powinien być pro, nie anty. Takim elementem "wystroju" dajecie tylko do zrozumienia, że macie z tymi piwami jakiś emocjonalny problem - a tymczasem powinniśmy o nich... milczeć, szczególnie w pubie z dobrym piwem.
Comment
-
-
Miło by też było gdyby kelnerka poza pozostawieniem menu wracała potem do stolika i przyjmowała zamówienie.
Już dwa razy chciałem coś zamówić z karty, ale bezskutecznie.
Przy barze otrzymałem odpowiedź: proszę zamawiać dania u kelnerki. No nie będę za nią przecież biegał po lokalu
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sandacz Wyświetlenie odpowiedziJak rozumiem, milczenie właścicieli w tym wątku oznacza zgodę i już wkrótce zdemontujecie ten śmietnik podłogowy, tak bym ja i inni podobnie myślący mogli z czystym sumieniem odwiedzać was w przyszłości celem ot tak, zwyczajnie, bezpretensjonalnie, napicia się dobrego piwa?"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
Comment