Jestem za trumną, nareszcie ktoś otwarcie opowiedział się przeciwko koncerniakowym sikom (bez słów, ale z klasą), inne multitapy nie miały tyle odwagi
Twarda 42, Chmielarnia
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika beczkapiwa Wyświetlenie odpowiedziJestem za trumną, nareszcie ktoś otwarcie opowiedział się przeciwko koncerniakowym sikom (bez słów, ale z klasą), inne multitapy nie miały tyle odwagibigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika beczkapiwa Wyświetlenie odpowiedziJestem za trumną, nareszcie ktoś otwarcie opowiedział się przeciwko koncerniakowym sikom (bez słów, ale z klasą), inne multitapy nie miały tyle odwagi
Comment
-
-
A tymczasem z beczek leje się:
01. Jabłonowo Trzy Zboża 8/6/4
02. Jabłonowo Pils Manufakturowy 6/4/3
03. Duchesse de Bourgogne 22/15/11
04. Tucher Weizen 9/7/5
05. Lindemans Kriek 16/11/8
06. Mongozo Mango 22/15/11
07. Moor Dark Alliance 16/12/8
08. Dwa Smoki 11/8/6
09. Birra Amiata Marsilia 19/13/10
10. Sierra Nevada Porter 18/12/9
11. Artezan Nutcracker 10/7/5
12. Artezan Pacific 10/7/5
13. Klasterni Bock 10/7/5
14. Porter Zamkowy 10/7/5
15. Gulden Draak 18/12/9
16. Thornbridge Halcyon 16/12/8JEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika onslow Wyświetlenie odpowiedziW ogóle chyba jedyny drobiazg, który przeszkadza mi w Chmielarni to ciut za niskie krzesła w stosunku do wysokości stolików. Czuję się przez to trochę jak Peter Sellers w "The Party", w scenie gdy sadzają go przy dużym stole, a pod tyłek dają mały taboret.
Comment
-
-
Polecam Nutcrackera z Artezana - pyszny brown ale o orzechowym zapachu.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Ponieważ wyraźnie widzę, że Mason o Was nie dba ( informacyjnie oczywiście ), to wklejam
( trochę z lenistwa ) to co poszło na fejsa.
Już w niedzielę pierwsze chmielarniowe warzenie domowe!
Jeśli chcecie zobaczyć jak się warzy domowe piwo wpadajcie do Chmielarni, startujemy o 14. Przy wsparciu CentrumPiwowarstwa.pl uwarzymy brown ale. Warsztaty poprowadzi Marcin Chmielarz - piwowar domowy i nie tylko
A poza tym - kolejne warsztaty kulinarne Mistrza Ram pod koniec października - temat i dokładna data w opracowaniu.
Na fejsie jest tez już dostępna tygodniowa rozpiska lunchowa, a na dniach będziemy jeździć z dowozem zdecydowanie dalej niż dotychczas.
W związku z nieuchronnym zbliżaniem się jesieni i zimy, krótka sonda - pomieszczenie zrobione na szatnię ( na lewo od szklanych drzwi ) zostawiamy na szatnię, czy wstawiamy piłkarzyki ( a widziałem już takie fajne z miejscem na dwie duże szklanki )
Comment
-
-
PIŁKARZYKI - koniecznie. Właśnie czegoś takiego jak piłkarzyki czy bilard trochę brakowało."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika warzechow Wyświetlenie odpowiedziW związku z nieuchronnym zbliżaniem się jesieni i zimy, krótka sonda - pomieszczenie zrobione na szatnię ( na lewo od szklanych drzwi ) zostawiamy na szatnię, czy wstawiamy piłkarzyki ( a widziałem już takie fajne z miejscem na dwie duże szklanki )
Nie mniej jednak, oddaję głos na piłkarzyki.
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Comment
-
Comment