Najlepsze są te piosenki które już znamy. Wielu klientów przychodząc do knajpy oczekuje piw/smaków które już dobrze zna a róznica między lokalem dobrym i złym jest taka, że w jednym wystrój jest surowy a Warka za 3 zł za okazaniem legitymacji studenckiej, w a w drugim są biale obrusy, nieco lepiej odziana obsługa i ta sama Warka za 12 zł.
Twarda 42, Chmielarnia
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika warzechow Wyświetlenie odpowiedziNie mogłem się powstrzymać i wklejam jedną z recenzji Chmielarni na portalu kulinarnym Gastronauci
dzikant 94 recenzje .
01.10.2013, 11:05 napisał:
Zależy czego się oczekuje...
Ja się zawiodłam, bo wystrój był trochę hmm "pubowy". Myślałam, że będzie to wyższa klasa. Taki osiedlowy barek, z kapslami i etykietami na słupach, z małym barem i telewizorem. Nie jedliśmy, więc nie wypowiem się co do jedzenia. Wyglądało w porządku. Natomiast deska piw (15 zł za 5 x 100 ml) była niewypałem. Piwa są faktycznie mocno "specyficzne". Nie wypiłabym żadnego w dużej ilości. Nuty cytrusowe, kawowe... Trzeba to lubić. Mieliśmy dłużej siedzieć, ale bałam się zamawiać kolejne. Ceny butelkowych były bardzo wysokie, a również nie poznawałam marek. To coś dla odważnych
I tak, odważne chłopaki, wyszło, że mamy nierozpoznawalne marki - trza sięgnąć po asortyment z trumno-sarkofagu
Nie ma to jak kompetentna recenzja na odpowiedni temat zamieszczona w dedykowanym ku temu miejscubigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziNie ma to jak kompetentna recenzja na odpowiedni temat zamieszczona w dedykowanym ku temu miejscu
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomolek Wyświetlenie odpowiedziMam nadzieję, że słowa "dedykowany" użyłeś wyjątkowo, jako podkreślenia mierności tej recenzji?
Ostatnia zmiana dokonana przez iron; 2013-11-05, 23:59.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziA jak sadzisz Sherlocku:
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika warzechow Wyświetlenie odpowiedziNie jedliśmy, więc nie wypowiem się co do jedzenia. Wyglądało w porządku. (...) Piwa są faktycznie mocno "specyficzne". Nie wypiłabym żadnego w dużej ilości. Nuty cytrusowe, kawowe... Trzeba to lubić. Mieliśmy dłużej siedzieć, ale bałam się zamawiać kolejne.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piecia Wyświetlenie odpowiedziA ja w imieniu własnym i znajomych pozdrawiam miłą panią obsługującą nasz stolik
PS.
Piwo zresztą też straci w odbiorze, bo owa Pani zawsze coś zagaiła także o tym co na kranach...
Comment
-
-
Po wczorajszej wizycie na plus to, że kibel wreszcie jest suchy
Hera z Olimpu bardzo smaczna
Jedynym minusem był Porter łódzki: ja czułem zapach kiszonej kapusty i kwach w smaku. Manager miał inne zdanie, ale że klient ma zawsze rację, wymienili mi na inne piwko i za to należy się wielki plus
Comment
-
-
Pragnę podziękować wszystkim wspaniałym współpracownikom z Chmielarni: kelnerkom, barmanom, managerom i kilku innym osobom. Dziękuję również gościom: tym stałym, z którymi zdążyłam się zaprzyjaźnić oraz tym wszystkim miłym ludziom, których mogłam spotkać. Dziękuję za kilka wspaniałych miesięcy razem i umożliwienie mi złapania piwnego bakcyla. Kończę przygodę z Chmielarnią z ciężkim sercem, bo pokochałam to miejsce i ludzi. Pozdrawiam wszystkich i mówię "do zobaczenia", bo Warszawa jest mała.
Dziękuję Wam kochani, Wasze zdrowie
Ania Z.
Comment
-
-
A , to pani Ania wzbudzała takie emocje Zastanawiałem się nad kim się tak zachwycają, bo żadnych szczegółów tu nie podawali.
Miałem zabawną historię z panią Anią, chciałem, żeby mnie podliczyć, na ekranie wyskoczyła Ania Z, a ja powiedziałem, że to nie mój rachunek, bo ja nie jestem Anną Z
A na to pani Ania, że to ona i obsługuje mój rachunek
Comment
-
Comment