Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes
Wyświetlenie odpowiedzi
Twarda 42, Chmielarnia
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fuliano Wyświetlenie odpowiedziSzkoda, że tak wcześnie, bo o tej to prawdopodobnie dopiero do KiK-u wystartuję.
Żeby było troche bardziej na temat, to napiszę, że wczoraj jak zwykle były tłumy.Ostatnia zmiana dokonana przez Komar_Pafnucy; 2013-11-22, 14:46.
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Comment
-
-
Aktualna lista piw lanych
01. Apetyt na Życie 10/7/5
02. Brackie 6/4/3
03. Skalak 13 Tmavy 7/5/4
04. Tucher Weizen 9/7/5
05. Lindemans Guezue 16/11/8
06. Hey Now 10/7/5
07. Plan-T 11/8/6
08. Wołek Zbożowy 11/8/6
09. Rowing Jack 10/7/5
10. Czarna Wołga 10/7/5
11. Babie Lato 10/7/5
12. Black Hope 10/7/5
13. Santa's Little Helper 22/15/11
14. Triple Karmeliet 19/13/10
15. Petrus Brune 16/11/8
16. Gonzo Imperial Porter 25/17/13
A w najbliższej przyszłości:
W piątek planowo podpinamy Grand Prix AIPA z Ciechana
W sobotę Golden Monk z AleBrowaru
W kolejny piątek Grand Champion z Cieszyna
W najbliższym czasie także Komes Potrójny i Komes Porter
I jak tylko do nas trafi premierowe piwo z browaru kontraktowego Ninkasi - stout owsiany
A potem to się zobaczyJEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziZobaczymy o której nam ją przywiozą. Zapowiadają się koło 12 z dostawą. Jeśli nie będzie żadnych wytycznych ze strony browaru, to od razu po dostawie.
Multitap Crawl
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziJest, leje się! I jest moc, śmiało może stawać w szranki z Rowingiem
Pozdrowienia dla wczorajszej ekipy. Dawno nie widziałem tylu hejterów w jednym miejscu.
Ostatnia zmiana dokonana przez Komar_Pafnucy; 2013-11-30, 13:58.
Multitap Crawl
Comment
-
-
To prawda, obecnie Grand Prix to najlepsza polska AIPA. Tak mi przynajmniej mówili na barze, ja wracałem z pracy samochodem, więc sobie nie podegustowałem.
Gdzie zdjęcia z hejtu AB?
Dzisiaj o godzinie 18 polewamy Golden Monka. Więc jeśli ktoś się nie zmieści do KiK na imprezę z ekipą AB, to zapraszamyJEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
Comment