Liczę, że dobrze prosperująca kuchnia pozwoli nam zejść z cen norweskich, na np. szwedzkie
Twarda 42, Chmielarnia
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika warzechow Wyświetlenie odpowiedziLiczę, że dobrze prosperująca kuchnia pozwoli nam zejść z cen norweskich, na np. szwedzkie"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziWolałbym zarobki w tym kierunku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika warzechow Wyświetlenie odpowiedziLiczę, że dobrze prosperująca kuchnia pozwoli nam zejść z cen norweskich, na np. szwedzkie
za 0.3/0.5. Takie są ceny w Omercie i SP i z rozmów wynikało jasno, że za więcej nie pójdą.
Ceny w Cuda na Kiju są absurdalne i mam nadzieję, że nie pójdziecie tym tropem.Ostatnia zmiana dokonana przez purc; 2013-05-30, 10:01.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziTen kucharz Ram to czasem nie jest z dawnej Annapurny ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika warzechow Wyświetlenie odpowiedziNie. Nasz Ram zaczynał w Polsce od Mandali, potem stworzył kuchnię w Katmandu - taka knajpa na Wspólnej z jedzeniem tajskim i indyjskim.
Comment
-
-
Pomimo, że nie jestem użytkownikiem FB, to na strony wszystkich warszawskich multitapów wchodzę, a na tego nie mogę. Karze mi się zarejestrować. Podpowiedzcie, co źle robię, jak to obejść. Od razu odpowiem zarejestrować się absolutnie zamiaru nie mam, ale od czasu do czasu chciałbym się czegoś dowiedzieć. No chyba, że jakaś stronka jest.
Dodam, że adres FB też nie do znalezienia normalnie. Dopiero na piwnej mapie Warszawy wyłapałemOstatnia zmiana dokonana przez fuliano; 2013-06-02, 19:37.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fuliano Wyświetlenie odpowiedziPomimo, że nie jestem użytkownikiem FB, to na strony wszystkich warszawskich multitapów wchodzę, a na tego nie mogę. Karze mi się zarejestrować. Podpowiedzcie, co źle robię, jak to obejść. Od razu odpowiem zarejestrować się absolutnie zamiaru nie mam, ale od czasu do czasu chciałbym się czegoś dowiedzieć. No chyba, że jakaś stronka jest.
Dodam, że adres FB też nie do znalezienia normalnie. Dopiero na piwnej mapie Warszawy wyłapałem
Comment
-
-
Podniecanie się tą naszą mierną piłką nożną mnie śmieszy. Jako kraj jesteśmy chyba na 60 czy 70 miejscu na świecie, więc poziom naszej piłki jest żenująco niski. A np. w żużlu jesteśmy wielokrotnymi mistrzami świata! Poza tym co to za różnica w jakim stylu jest logo pub-u. Wlaściciel ma prawo zrobić logo jakie mu się podoba a w tym przypadku na brak klientów nie będzie narzekal Obrazeni kibice-przedszkolaki mogą wybrać inny pub - nikt nikogo nie zmusza do degustacji piwa w danym pubie. Ważne jest by było rotacyjne dobre piwo w dobrej cenie, a kibicowskie klimaty zostawmy na stadionyPiwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziTeż mieszkam od urodzenia w Warszawie i jest tu więcej klubów niż jeden. Nie mam nic przeciwko deklarowaniu swoich poglądów sportowych czy politycznych przez właścicieli lokali tylko należy się liczyć z tym, że dobrze w nich będą się czuć tylko ludzie o poglądach podobnych.Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
Comment