Twarda 42, Chmielarnia

Collapse
X
 
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • warzechow
    Porucznik Browarny Tester
    • 2005.07
    • 354

    #106
    Liczę, że dobrze prosperująca kuchnia pozwoli nam zejść z cen norweskich, na np. szwedzkie
    Ostatnia zmiana dokonana przez warzechow; 2013-05-29, 15:14. Powód: literówka

    Comment

    • bayern71
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2006.06
      • 1004

      #107
      Macie może ustalone już godziny otwarcia?

      Comment

      • warzechow
        Porucznik Browarny Tester
        • 2005.07
        • 354

        #108
        Planujemy od niedzieli do czwartku - 11 - 24.00, piątek, sobota - 11 - 02.00.

        Comment

        • VanPurRz
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2008.09
          • 4229

          #109
          Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika warzechow
          Liczę, że dobrze prosperująca kuchnia pozwoli nam zejść z cen norweskich, na np. szwedzkie
          Wolałbym zarobki w tym kierunku
          "Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"

          Comment

          • emes
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2003.08
            • 4275

            #110
            Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz
            Wolałbym zarobki w tym kierunku
            Kapitalistyczna chciwość

            Comment

            • VanPurRz
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2008.09
              • 4229

              #111
              Chyba roszczenowość
              "Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"

              Comment

              • emes
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2003.08
                • 4275

                #112
                Ten kucharz Ram to czasem nie jest z dawnej Annapurny ?

                Comment

                • purc
                  Kapitan Lagerowej Marynarki
                  • 2009.02
                  • 650

                  #113
                  Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika warzechow
                  Liczę, że dobrze prosperująca kuchnia pozwoli nam zejść z cen norweskich, na np. szwedzkie
                  Moim zdaniem górna granica cen za najdroższe piwa /Mikkeller, Great Divide etc./ to 11/15 zł
                  za 0.3/0.5. Takie są ceny w Omercie i SP i z rozmów wynikało jasno, że za więcej nie pójdą.
                  Ceny w Cuda na Kiju są absurdalne i mam nadzieję, że nie pójdziecie tym tropem.
                  Ostatnia zmiana dokonana przez purc; 2013-05-30, 10:01.

                  Comment

                  • warzechow
                    Porucznik Browarny Tester
                    • 2005.07
                    • 354

                    #114
                    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes
                    Ten kucharz Ram to czasem nie jest z dawnej Annapurny ?
                    Nie. Nasz Ram zaczynał w Polsce od Mandali, potem stworzył kuchnię w Katmandu - taka knajpa na Wspólnej z jedzeniem tajskim i indyjskim.

                    Comment

                    • Kulbi
                      Kapral Kuflowy Chlupacz
                      • 2011.10
                      • 91

                      #115
                      Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika warzechow
                      Nie. Nasz Ram zaczynał w Polsce od Mandali, potem stworzył kuchnię w Katmandu - taka knajpa na Wspólnej z jedzeniem tajskim i indyjskim.
                      No to bardzo dobre referencje.

                      Comment

                      • fuliano
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2010.07
                        • 1835

                        #116
                        Pomimo, że nie jestem użytkownikiem FB, to na strony wszystkich warszawskich multitapów wchodzę, a na tego nie mogę. Karze mi się zarejestrować. Podpowiedzcie, co źle robię, jak to obejść. Od razu odpowiem zarejestrować się absolutnie zamiaru nie mam, ale od czasu do czasu chciałbym się czegoś dowiedzieć. No chyba, że jakaś stronka jest.
                        Dodam, że adres FB też nie do znalezienia normalnie. Dopiero na piwnej mapie Warszawy wyłapałem
                        Ostatnia zmiana dokonana przez fuliano; 2013-06-02, 19:37.

                        Comment

                        • siersc21
                          Szeregowy Piwny Łykacz
                          • 2012.04
                          • 5

                          #117
                          Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fuliano
                          Pomimo, że nie jestem użytkownikiem FB, to na strony wszystkich warszawskich multitapów wchodzę, a na tego nie mogę. Karze mi się zarejestrować. Podpowiedzcie, co źle robię, jak to obejść. Od razu odpowiem zarejestrować się absolutnie zamiaru nie mam, ale od czasu do czasu chciałbym się czegoś dowiedzieć. No chyba, że jakaś stronka jest.
                          Dodam, że adres FB też nie do znalezienia normalnie. Dopiero na piwnej mapie Warszawy wyłapałem
                          Sorry, moja wina. Chciałem być uczciwy i zaznaczyłem na FB opcje " związane z alkoholem" - pewnie dlatego były trudności. Naprawione - powinno być dobrze. Jak znam GOOGLA to dopiero za kilka dni będzie pokazywał naszego FB. Pozdrawiam Mikołaj

                          Comment

                          • fuliano
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2010.07
                            • 1835

                            #118
                            he he działa, thx

                            Comment

                            • Antylop
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2009.10
                              • 1415

                              #119
                              Podniecanie się tą naszą mierną piłką nożną mnie śmieszy. Jako kraj jesteśmy chyba na 60 czy 70 miejscu na świecie, więc poziom naszej piłki jest żenująco niski. A np. w żużlu jesteśmy wielokrotnymi mistrzami świata! Poza tym co to za różnica w jakim stylu jest logo pub-u. Wlaściciel ma prawo zrobić logo jakie mu się podoba a w tym przypadku na brak klientów nie będzie narzekal Obrazeni kibice-przedszkolaki mogą wybrać inny pub - nikt nikogo nie zmusza do degustacji piwa w danym pubie. Ważne jest by było rotacyjne dobre piwo w dobrej cenie, a kibicowskie klimaty zostawmy na stadiony
                              Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...

                              Comment

                              • Antylop
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2009.10
                                • 1415

                                #120
                                Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent
                                Też mieszkam od urodzenia w Warszawie i jest tu więcej klubów niż jeden. Nie mam nic przeciwko deklarowaniu swoich poglądów sportowych czy politycznych przez właścicieli lokali tylko należy się liczyć z tym, że dobrze w nich będą się czuć tylko ludzie o poglądach podobnych.
                                Niekoniecznie. Ja np. nie mam podobnych poglądów (w ogóle nie interesuje mnie kopanina na niskim poziomie) a myślę, że będę czuł się tam dobrze.
                                Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...

                                Comment

                                Related Topics

                                Collapse

                                Przetwarzanie...