Będziecie mieć kucharza od tej kuchni nepalsko-tajskiej czy sami będziecie się tym zajmować ?
Twarda 42, Chmielarnia
Collapse
X
-
Delfin dobrą knajpą był, bywałem z przyjemnością. Lokalizacja jak dla mnie przegrywa z PDSL, ale ja jestem prasko zorientowany.
Tym niemniej życzę powodzenia i na pewno odwiedzę jak przyjdzie czas.
Comment
-
-
Ech..., młodzieży..., "Delfin" to onegdaj była knajpa...
A poważniej - fajnie, że takie miejsce (będę częściej odwiedzał dziadka mojej żony ), a że lubię jeść, to zapytam - kuchnię tajską czaję, ale o co chodzi w nepalskiej? Stejki z jaka???
Comment
-
-
Kilkaset metrów dalej jest niezła restauracja Anapurna właśnie z kuchnią nepalską, indyjską, tajską. Nawet na tej samej ulicy. Tak więc nie można robić tu jakiejś prowizorki. Czekam na otwarcie, rodzaj kuchni mi bardzo pasuje, o piwa się nie martwię, jestem przekonany, że będzie przegląd najlepszych piw.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziKilkaset metrów dalej jest niezła restauracja Anapurna właśnie z kuchnią nepalską, indyjską, tajską. Nawet na tej samej ulicy. Tak więc nie można robić tu jakiejś prowizorki. Czekam na otwarcie, rodzaj kuchni mi bardzo pasuje, o piwa się nie martwię, jestem przekonany, że będzie przegląd najlepszych piw.
Podzielam Twoje przekonanie co do przeglądu naklepszych piw - dokoptowaliśmy do starej Wlazłkotkowej ekipy chmielowego fachowca.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziEch..., młodzieży..., "Delfin" to onegdaj była knajpa...
A poważniej - fajnie, że takie miejsce (będę częściej odwiedzał dziadka mojej żony ), a że lubię jeść, to zapytam - kuchnię tajską czaję, ale o co chodzi w nepalskiej? Stejki z jaka???
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika warzechow Wyświetlenie odpowiedzi[...] mamy przyzwoity metraż [...]
Czekam z niecierpliwością !Browar domowy (kooperacyjny) BrewIT
Comment
-
-
Jak obecałem, tak i dostarczam szczyptę nowości - dzisiaj dwie:
1. nepalski ( lub jak kto woli indyjski ) piec Tandoor zamówiony - to takie duże, gorące i służy do tworzenia gorących zagryzek do piwa ( i nie tylko )
2. wszystko wskazuje na to, iż pojawi się 13-ty nalewak dedykowany piwom belgijskim
( i chyba będzie moim ulubionym nalewakiem )
Comment
-
-
Lokal jeszcze nie otwarty a liczba nalewaków już się zwiększa. Strach pomyśleć co będzie potem.
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Comment
-
-
A mnie bardzo interesuje jak rozplanowaliście instalację, a w szczególności temat chłodzenia. Slabo by było gdyby powtórzył się przypadek PDSL, gdzie wszystkie piwa muszą mieć jedną temperaturę i to zazwyczaj niewłaściwą.
Czy beczki będą chłodzone, czy raczej wszystko będzie stało pod barem?
Comment
-
Comment