można poprosić linka do facebooka Chmielarnii, pod warunkiem że można tam wchodzić jak się nie ma konta facebookowego
Twarda 42, Chmielarnia
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika legart Wyświetlenie odpowiedzimożna poprosić linka do facebooka Chmielarnii, pod warunkiem że można tam wchodzić jak się nie ma konta facebookowego
Comment
-
-
-
Kochani,
nikt mi nie uwierzy, po dzisiejszym ogłoszeniu Els o otwarciu KIKu, że wlaśnie w tym samym dniu otrzymaliśmy informację o pozytywnym i zgodnym z naszymi terminami, rozpatrzeniem ostatnich formalności.
I dlatego piszę tak -
KIK się ogłosił, to nie możemy być gorsi.
Robocze otwarcie Chmielarni w piątek 21 czerwca g. 12.00, a oczywiście impreza inauguracyjna 22 czerwca w sobotę
Razem z KIKiem liczymy, że zagościcie w dwóch miejscach w tym dniu - daleko nie jest.
PS. Z nowości -
przyjechały krany - są mocne. Meblujemy też magazyn przypraw - nigdy wcześniej nie byłem w magazynie przypraw - czuję wielką ekstytację - możecie zazdrościć
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fuliano Wyświetlenie odpowiedziNo to żeście namieszali
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yoda79 Wyświetlenie odpowiedziDobra mówić co na kranach będzie? Chyba już się zdecydowaliście.JEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziBędziecie po prostu polewać anonimowe piwa, a my będziemy grzecznie płacić za nie po 15 złotych i jeszcze dziękować. Dobrze odgadłem wasz model biznesowy?
PS Będzie płatność kartą?
Terminal jak najbardziej w planie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika warzechow Wyświetlenie odpowiedziKochani,
nikt mi nie uwierzy, po dzisiejszym ogłoszeniu Els o otwarciu KIKu, że wlaśnie w tym samym dniu otrzymaliśmy informację o pozytywnym i zgodnym z naszymi terminami, rozpatrzeniem ostatnich formalności.
I dlatego piszę tak -
KIK się ogłosił, to nie możemy być gorsi.
Robocze otwarcie Chmielarni w piątek 21 czerwca g. 12.00, a oczywiście impreza inauguracyjna 22 czerwca w sobotę
Razem z KIKiem liczymy, że zagościcie w dwóch miejscach w tym dniu - daleko nie jest.
Zapowiada się porządne " Piwne Święto" na " Warszawskim Szlaku Piwnym"
Z niespodziankami
To będzie pierwszy dzień lata, więc mały spacer jak najbardziej wskazany
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziTo jeszcze godziny podajcie, żebym wiedział, jak się ustawić na ostatni autobus do domciu...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika warzechow Wyświetlenie odpowiedziChyba startują z zajezdni ok 4.30 rano - będzie dobrzeWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Comment