Tyle piejecie o tym lokalu, że już sam nie wiem, czy na wbicie w sobotę po południu trzeba/można jakoś/coś rezerwować?
Twarda 42, Chmielarnia
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yoda79 Wyświetlenie odpowiedziTa deska za 15 za krany od 12-16 to chyba średnio się Wam opłaca.
Co nie znaczy,że przyjdę i nie zamówię Choć już np. Halcyona próbowałem.
Co do rezerwacji-warto :-) na obecną chwilę kompletKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piecia Wyświetlenie odpowiedziSzybka reaakcja na sugestie Klienta-w tej materii już są zmiany
Comment
-
-
No to jako naczelny hejter browar.bizu (wiem trochę sobie pochlebiam) stwierdzam, że wszystko rozwija się w znanym nam już kierunku...
Niebawem promocje się skończą, zniknie sesyjniak za szóstaka itd...
To na razie taki sen mający wiele z doświadczeń innych stolicznych lokali, ale...
Chmielarnio - nie idźcie tą drogą...Ostatnia zmiana dokonana przez iron; 2013-07-11, 22:59.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziNo to jako naczelny hejter browar.bizu (wiem trochę sobie pochlebiam) stwierdzam, że wszystko rozwija się w znanym nam już kierunku...
Niebawem promocje się skończą, zniknie sesyjniak za szóstaka itd...
To na razie taki sen mający wiele z doświadczeń innych stolicznych lokali, ale...
Chmielarnio - nie idźcie tą drogą...
Wybacz, ale nie masz racji.
Przychodzę i biorę deskę najdroższych - nr. 5,12,13,14 i 15.
Zbiorcza cena za 5 tych piw a 0,5 litra to 96 pln, czyli 19 i 20 gr. za piwo duże.
Co oznacza 3,84 pln za 100 ml - czyli cena deski - 19 zl i 20 groszy i to licząc po cenach dużych piw.
Ironie, przyznaj - NIE POLICZYŁEŚ
Tak na serio wycena deski jest kłopotliwa. Nie wiem, czy pamiętacie ( rany, kiedy to było , ale przez pierwsze chyba dwa dni były ceny poszczególnych piw w kategorii 100 ml. Ceny były adekwatne, ale klepanie tego wszystkiego na kasę było praktycznie niewykonalne. Stąd pomysł z 15 pln, oparty na fakcie, że większość piw zamawianych na deskę mieści się w przedziale 10-20 pln. Tracimy na piwach powyżej 15, zyskujemy poniżej 15 - wszystko się wyrówna i uklepie na poziomie 15 i jest git. Ponieważ przychodzą coraz ciekawsze piwa, ale naprawdę koszmarnie drogie, pierwotnie miały być one wyłączone z oferty deskowej. Ale Mason zarządził vipowską Deskę+ i dobrze się stało.
Comment
-
-
Pomysł z Deską+ wyjątkowo oceniam pozytywnie bo zostawiono Deskę standard. Piwa kosztujące ok. 20 złotych przy desce za 15, schodziły by tylko jako deska"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fuliano Wyświetlenie odpowiedziA ja dziś mam zamiar zweryfikować kolejny mankament, czyli klimę
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika warzechow Wyświetlenie odpowiedziWybacz, ale nie masz racji.
Przychodzę i biorę deskę najdroższych - nr. 5,12,13,14 i 15.
Zbiorcza cena za 5 tych piw a 0,5 litra to 96 pln, czyli 19 i 20 gr. za piwo duże.
Co oznacza 3,84 pln za 100 ml - czyli cena deski - 19 zl i 20 groszy i to licząc po cenach dużych piw.
Ironie, przyznaj - NIE POLICZYŁEŚ
Tak na serio wycena deski jest kłopotliwa. Nie wiem, czy pamiętacie ( rany, kiedy to było , ale przez pierwsze chyba dwa dni były ceny poszczególnych piw w kategorii 100 ml. Ceny były adekwatne, ale klepanie tego wszystkiego na kasę było praktycznie niewykonalne. Stąd pomysł z 15 pln, oparty na fakcie, że większość piw zamawianych na deskę mieści się w przedziale 10-20 pln. Tracimy na piwach powyżej 15, zyskujemy poniżej 15 - wszystko się wyrówna i uklepie na poziomie 15 i jest git. Ponieważ przychodzą coraz ciekawsze piwa, ale naprawdę koszmarnie drogie, pierwotnie miały być one wyłączone z oferty deskowej. Ale Mason zarządził vipowską Deskę+ i dobrze się stało.
Oczywiście robicie jak uważacie i sami wiecie najlepiej w kwestii kosztów, ale wyglada to mało fajnie i profesjonalnie (źle skalkulowana cena deski na początku) i skojarzenia z Bierhalle i zmianą cen na początku i po chwili działania nasuwają się same...
Wiem, nie myli się tylko ten, kto nic nie robi. Będę Wam kibicował i obserwował rozwój sytuacji.Ostatnia zmiana dokonana przez iron; 2013-07-12, 09:02.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziPoczekaj na upały, teraz nie ma sensu
Jak pije się Deskę + za 20 pln bez klimy, gdy chłodniej na dworze
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika warzechow Wyświetlenie odpowiedziekipa klimowa z powodu pogrzebu ( chyba pracownika ? )
Comment
-
Comment