Ok, ale w Anglii pół knajpy, jak nie więcej, to stali bywalcy. W Warszawie takie zjawisko występuje dość rzadko.
Twarda 42, Chmielarnia
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziJak w Famie, no to spokoMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziMyślisz, że w Warszawie nie mają umiejętności trafiania do tarczy tylko mają umiejętności kręcenia patykiem wsadzonym do stołu?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziOk, ale w Anglii pół knajpy, jak nie więcej, to stali bywalcy. W Warszawie takie zjawisko występuje dość rzadko.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
Comment
-
-
Nie wiem, jak inni, ale ja to mógłbym się zadomowić w knajpie rzut beretem od domu, a jak jadę na miasto, to lubię czasem pójść tu, czasem gdzie indziej, żeby była odmiana. Poza tym tak naprawdę lubię biegać po mieście, przynajmniej jak jest ciepło.
Comment
-
-
Jak Cyganie? Bez swojego domu?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziJak Cyganie? Bez swojego domu?
Nowoczesne knajpy nie mają "tego czegoś" co powodowało, że miało się swój dom w knajpie. Abstrahując nawet od wysokich cen (trzeba mieć naprawdę gruby portfel żeby w ogóle spróbować się gdzieś zadomowić)."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziNowoczesne knajpy nie mają "tego czegoś" co powodowało, że miało się swój dom w knajpie.... a poza tym twierdzę, że SAB Miller winien zostać zniszczony.
Comment
-
-
W temacie lotek/rzutek/dartów: to rozwiązanie preferuje okularników .
Wiem, wiem - po jakimś czasie wszyscy bywalcy będą mieć albo piracka przepaskę, albo ciemne okulary... .
Poważnie - w knajpianej ciżbie gra w to coś może być znacznie mniej bezpieczna, niż piłkarzyki. Przy okazji, macie chłopaki ten lokal ubezpieczony...?
Comment
-
-
Ja nie jestem ani za piłkarzykami, ani za dartem – w knajpie wolę chlać bez sensu albo gadać o niczym. Nawet nie miałbym ochoty kibicować grającym; żadna to atrakcja przyglądać się, kto mniej nie trafi do tarczy/w bramkę.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Zmieniając nieco temat, muszę ponarzekać - byliśmy wczoraj w Chmielarni ze znajomymi, wszystko, jeżeli chodzi o lokal/obsługę jak najbardziej na tak, ale ludzie! zróbcie coś z tym kiblem męskim! Wszędzie na podłodze full wody (mam nadzieję, że wody), w kabinie ktoś położył silikon wzdłuż ściany w taki sposób, że wygląda to przeokropnie, do tego nie działa (położony jest nierównomiernie i są w nim przerwy). Od otwarcia nie możecie poradzić sobie z tą kwestą, gdzie jest problem?
Comment
-
-
Jak każdy zmienia temat to i ja sobie pozwolę. Kupiłem jakiś czas temu u was szkło i wydaje się być nieśmiertelne. Zaliczyło już trzy skoki z wysokości kwalifikującej do całkowitego zniszczenia a właśnie wlewam sobie w nie Lagerowego Ciechana. Nie wiem kto jest producentem ale chwała muOstatnia zmiana dokonana przez perłyfan; 2013-10-05, 16:23.JUŻ DAWNO NIE JESTEM FANEM PERŁY
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika perłyfan Wyświetlenie odpowiedziJak każdy zmienia temat to i ja sobie pozwolę. Kupiłem jakiś czas temu u was szkło i wydaje się być nieśmiertelne. Zaliczyło już trzy skoki z wysokości kwalifikującej do całkowitego zniszczenia a właśnie wlewam sobie w nie Lagerowego Ciechana. Nie wiem kto jest producentem ale chwała muRzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
Comment