Jak pracujecie w majówkę? Jest jakiś specjalny rozkład jazdy?
Twarda 42, Chmielarnia
Collapse
X
-
Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
-
-
Ostatnia w tym miesiącu aktualizacja kranów:
01. Potylićka Haniebni
02. Artezan Pan Fifik
03. Resi Piekłoss Weizen
04. Das ist noch Weisse
05. Lindemaus Krieg
06. Das ist nicht Pils, Das ist IPA
07. Amber Janusz
08. Dr Jew Cascade IPA
09. Pszenica jest nowym chmielem
10. Ednabry Extra Stout
11. Dwaj Smocy
12. Sorry Ale
13. Imperium Słoduje
14. Grenadyna
15. Samiec Beta, Pi i Sigma
16. Black Malts and Body Fluids
A ogródek jednak startuje najwcześniej w poniedziałek...JEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziMoże to i fajny pomysł dla innych klientów, ale mnie te nazwy irytują. Poza tym to broń obosieczna, jak tak przeinaczacie nazwy piw browarów, to te browary, tak samo jak i klienci też będą z Was żartować i np nazywać Chlejarnią.
Comment
-
-
Szczególnie, jak co innego jest w zeszyciku na stołach, a co innego na tablicy - to nie wiadomo, czy się skończyło i zostało zmienione ale nie zaktualizowano zeszytu, czy mamy "urocze" zabawy nazwami...
Informacja uber allesbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
A mnie się bardzo podoba. Raz mniej udane raz bardziej ale przynajmniej nie ma nudy."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziMoże to i fajny pomysł dla innych klientów, ale mnie te nazwy irytują. Poza tym to broń obosieczna, jak tak przeinaczacie nazwy piw browarów, to te browary, tak samo jak i klienci też będą z Was żartować i np nazywać Chlejarnią.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziA mnie się bardzo podoba. Raz mniej udane raz bardziej ale przynajmniej nie ma nudy.
Czyli zabawa wg mnie zaszła trochę za daleko. Ale to tylko moje zdanie, a że nie jestem częstym gościem, więc nie ma to najmniejszego znaczenia, ważne, że można płacić telefonamibigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziNudy może nie ma [...] ważne, że można płacić telefonamiRzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedzi...A Chlejarnia i Chlarnia już były, czekamy na kolejne :]Ostatnia zmiana dokonana przez emes; 2014-04-30, 21:38.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziA Chlejarnia i Chlarnia już były, czekamy na kolejne :]
Comment
-
Comment