Od piątku rusza nareszcie ogródek
Nowogrodzka 25, Kufle i Kapsle
Collapse
X
-
-
Dziś na kran w KiK trafi Schlenkerla Marzen
Ale ciężko mi powiedzieć o której godzinie.
Comment
-
-
pora na parę uwag z mojej strony
kik zdążyłem odwiedzić kilka razy
piwa dobre w cenach do przyjęcia
choć jack hammer wczoraj ciepły
fajnie, że wam zażarło, ale minął
już czas jakiś, a obsługanci nadal
powolni i bez ustanku jest kolejka
zobaczcie, jak sobie z tym radzą
w pdslu w tak zwane tanie środy
teraz słowo w kwestii rezerwacji
to oczywiście wasza decyzja, ale
obecnie wypada to mało fortunnie
jeśli w sobotę po 20. jakieś parki
blokują stoły na dziesięć osób, bo
niedługo ktoś przyjdzie. to, że ja
nie usiadłem to pikuś. gorzej, jak
ktoś ważny się u was rozczaruje
są knajpy, w których rezerwacje
weekendowe nie są przewidziane
pozdrawia spacerowicz na szlakuveni, emi, bibi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tfur Wyświetlenie odpowiedzi. gorzej, jak
ktoś ważny się u was rozczaruje
Swoją drogą, te Twoje białe wiersze niezbyt wygodnie się czyta.
Gdyby w takiej formie pisał ktoś, kto ma jakieś 990 postów mniej dostałby niezłą zjebkę i wykład na temat szacunku dla języka ojczystego i innych użytkowników forum.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kibi Wyświetlenie odpowiedziSwoją drogą, te Twoje białe wiersze niezbyt wygodnie się czyta.
Gdyby w takiej formie pisał ktoś, kto ma jakieś 990 postów mniej dostałby niezłą zjebkę i wykład na temat szacunku dla języka ojczystego i innych użytkowników forum.
Comment
-
-
Dziękujemy za uwagi. Cały czas pracujemy na jakością obsługi.
Co do rezerwacji weekendowych to już myśleliśmy aby to znieść. Ale jest tak duże zainteresowanie i często robione są rezerwacje na dużą ilość osób, że to ciężka decyzja.
A miejsca u nas nie jest w nadmiarze. Choć wraz z pojawieniem się ogródka sytuacje się poprawiła.
Menu na dziś :
Comment
-
-
Menu na dziś :
1. Belhaven, Black
2. Pracownia Piwa, Cent Us
3. BrewDog, MashTag
4. Du Bocq, Triple Moine
5. Sierra Nevada, Belgian Blonde IPA
6. St. Georgen, Kellerbier
7. Artezan, Czarna Wołga
8. O'Hara's, Celtic Stout
9. SzałPiw, Jasny Dynks
10. SzałPiw, Ciemny Dynks
11. Lindemans, Apple
12. Policka, Hradebni 10
W kolejce między innymi czekają Mikkellery, Pinta i AleBrowar.
Zapraszamy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Els Wyświetlenie odpowiedzi
W kolejce między innymi czekają Mikkellery, Pinta i AleBrowar.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika f_c Wyświetlenie odpowiedziA można wiedzieć co z Pinty i AB?
W kolejce czeka Amber Boy, Smoky Joe, Oto Mata IPA. A w nadchodzącym tygodniu ma dotrzeć również Viva la Wita.
Co do obecności na pompie, to przede wszystkim są tam podpinane specjalnie sprowadzane piwa z UK. W określonych stylach.
Rozumiem jednak, że Bayernowi chodzi o piwa z polskich browarów.
Muszę jednak wyprowadzić z błędu, bowiem ani Atak Chmielu ani Ortodox ani Rinho, nie są "piwami z Krakowa". A gościły w KiK na pompie.
W najbliższym czasie zapewne zagości Smoky Joe.
Tak się złożyło, że w niedawnym czasie pojawiły się dwa znakomite stouty z Pracowni Piwa a nieco wcześniej również brown ale ( Plan T ), które ze względu na swoje idealne wysycenie i styl, bardzo dobrze współgrają z takim sposobem nalewania. Nie rozumiem, dlaczego mamy ich nie podpinać na pompę.
Bo są z Krakowa ??
Panowie zaś z Artezana nie chcą swoich piw na pompie ( taki dostałam przekaz ), dlaczego więc mielibyśmy coś robić wbrew życzeniom ?
Pompa nie zawsze dobrze reaguje z piwem. A raczej piwo z pompą.
Osobiście np wolę Atak Chmielu z normalnego kranu. Kwestia gustu.
Zarzut i w ogóle podejście na temat " faworyzowania piw z Krakowa", są trochę nie na miejscu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Els Wyświetlenie odpowiedziJuż zostały podpięte : Atak Chmielu i Rowing Jack
W kolejce czeka Amber Boy, Smoky Joe, Oto Mata IPA. A w nadchodzącym tygodniu ma dotrzeć również Viva la Wita.
Co do obecności na pompie, to przede wszystkim są tam podpinane specjalnie sprowadzane piwa z UK. W określonych stylach.
Rozumiem jednak, że Bayernowi chodzi o piwa z polskich browarów.
Muszę jednak wyprowadzić z błędu, bowiem ani Atak Chmielu ani Ortodox ani Rinho, nie są "piwami z Krakowa". A gościły w KiK na pompie.
W najbliższym czasie zapewne zagości Smoky Joe.
Tak się złożyło, że w niedawnym czasie pojawiły się dwa znakomite stouty z Pracowni Piwa a nieco wcześniej również brown ale ( Plan T ), które ze względu na swoje idealne wysycenie i styl, bardzo dobrze współgrają z takim sposobem nalewania. Nie rozumiem, dlaczego mamy ich nie podpinać na pompę.
Bo są z Krakowa ??
Panowie zaś z Artezana nie chcą swoich piw na pompie ( taki dostałam przekaz ), dlaczego więc mielibyśmy coś robić wbrew życzeniom ?
Pompa nie zawsze dobrze reaguje z piwem. A raczej piwo z pompą.
Osobiście np wolę Atak Chmielu z normalnego kranu. Kwestia gustu.
Zarzut i w ogóle podejście na temat " faworyzowania piw z Krakowa", są trochę nie na miejscu.
A Atak Chmielu z pompy jest o klasę lepszy (piłem w Omercie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bayern71 Wyświetlenie odpowiedziTo nie zarzut tylko obserwacja. I bardziej moje zdziwienie bo trochę się dzieje na rynku. Generalnie nic mi do tego. Nie mój cyrk nie moje małpy. I tak u Was rzadko bywam z przyczyn o których już tu wiele razy napisano. A dodatkowo już 2 raz dostałem kwaśne piwo. Oba z browaru o korzeniach wielkopolskich (żeby nie było że się czepiam Krakowa).
I nie rozumiem jak można obserwować nie bywając.
Chyba już wyjaśniłam jakie piwa bywają na pompie?
Co do piw z browaru " o korzeniach wielkopolskich" to mają lepsze i gorsze. Chyba tak jak każdy browar ? Zwłaszcza na początku swojej działalności.
Sprowadzamy te piwa bowiem monitorujemy "to co się dzieje na rynku".
A niektóre z tego browaru są znakomite.
A Atak Chmielu z pompy jest o klasę lepszy (piłem w Omercie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Els Wyświetlenie odpowiedziNo więc jest to obserwacja nie mająca odzwierciedlenia w rzeczywistości.
I nie rozumiem jak można obserwować nie bywając.
Chyba już wyjaśniłam jakie piwa bywają na pompie?
Comment
-
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
Comment