Dzięki Eli, że dało się to cudo ściszyć o połowę.
Nowogrodzka 25, Kufle i Kapsle
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika purc Wyświetlenie odpowiedziDzięki Eli, że dało się to cudo ściszyć o połowę.
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Comment
-
-
No to o piwie/trochę/. Stout z Pracowni bardzo dobry i polecam.Apetyt dobry , ale na 0,3, potem żyto męczy.
Zytorillo nie oceniam, bo było pózno, ale chyba szału nie ma.
W sumie, dla mnie, najlepszy pub w Wwie, świetna obsługa za barem - nawet emes wieczny kikowy malkontent to przyznał -,zaangażowanie Eli i Piotrka daje efekty - to jest TO piwne miejsce w stolicy.
Comment
-
-
PINTA stage rządziła wczoraj, a poczwórna premiera to jakiś kosmos. Nie kojarzę o której wyszliśmy z Kiku, o trzeciej??? Po foty zapraszam na Polskie Minibrowary. Jest też do obejrzenia filmik z pierwszą przemową ZiemkaPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Takie hejterskie spostrzeżenie - utyli, połysieli i posiwieli, ale to ciągle ci sami Ludzie... i to akurat jest wbrew pozorom pozytyw.
...Tylko patrząc na filmik - nie wiem co w "loży Pinty" robi K...tas PsifnucyLast edited by iron; 2013-11-18, 00:05.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziTakie hejterskie spostrzeżenie - utyli, połysieli i posiwieli, ale to ciągle ci sami Ludzie... i to akurat jest wbrew pozorom pozytyw.
...Tylko patrząc na filmik - nie wiem co w "loży Pinty" robi K...tas Psifnucy"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziZazdrość Was zżera, a wystarczy poprosić Komara o szkolenie jak się wkręcić do vip-roomu
A swoją drogą, cieszy się człowiek, że zwolniło się wreszcie miejsce na kanapie to siada, a tu nagle jakieś występy, kamery, międzynarodowa sława.
Multitap Crawl
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Comment
-
-
wielki plus dla KiK-u za taką inicjatywę, było to naprawdę piwne wydarzenie. Uważam za bardzo trafiony pomysł z inauguracją kolejnych piw o konkretnych godzinach, kiedy kran z piwem już jest przygotowany, bez czekania na zakończenie wcześniejszej beczki, aby podpiąć oczekiwane piwo. Fajnie byłoby, gdyby takie rozwiązanie było stosowane przy kolejnych premierach (nie tylko w KiK ).Last edited by Vortex; 2013-11-18, 21:40.
Comment
-
-
Szkoda tylko, że cena małego piwa jest tak przeszacowana w stosunku do dużego. Teraz nierzadko przekracza 80% ceny dużego (11/9), a przecież w multitapie często chciałoby się popróbować więcej piw w mniejszych ilościach. Nie chodzi mi o to żeby ceny były proporcjonalne, ale niech chociaż oscylują w okolicach 70% ceny dużego (np. 11/8). To oczywiście w ramach krzewienia kultury piwnej
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika olie Wyświetlenie odpowiedziSzkoda tylko, że cena małego piwa jest tak przeszacowana w stosunku do dużego. Teraz nierzadko przekracza 80% ceny dużego (11/9), a przecież w multitapie często chciałoby się popróbować więcej piw w mniejszych ilościach. Nie chodzi mi o to żeby ceny były proporcjonalne, ale niech chociaż oscylują w okolicach 70% ceny dużego (np. 11/8). To oczywiście w ramach krzewienia kultury piwnej
Niby dlaczego duże ma wychodzić taniej ?Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziŻeby ludzie chętniej kupowali, a beczka szybciej zeszła. Ale być może w knajpie z tyloma nalewakami skuteczniejszym sposobem jest proporcjonalność cen jak w Chmielarni (0,25 l za pół ceny).
A beczki w KiK schodzą wręcz za szybko.
Multitap Crawl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Komar_Pafnucy Wyświetlenie odpowiedzi...
A beczki w KiK schodzą wręcz za szybko.
Comment
-
Comment