Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Komar_Pafnucy
Wyświetlenie odpowiedzi
Nowogrodzka 25, Kufle i Kapsle
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika filipgun Wyświetlenie odpowiedzijakim cudem piwa z gdańskiej Brovarni sprzedawane są w Warszawie taniej niż w Gdańsku?
W jakiej cenie są w KiK ?Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Bardzo milo mi poinformować, iż w 10 edycji The Best of Warsaw Insider, w kategorii The Best Beer Bar, zwycięzcą zostały Kufle i Kapsle
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Els Wyświetlenie odpowiedziBardzo milo mi poinformować, iż w 10 edycji The Best of Warsaw Insider, w kategorii The Best Beer Bar, zwycięzcą zostały Kufle i Kapsle
Comment
-
-
A barów tych w Warszawie jest że hoho, aż że trzy. No ale rzeczywiście z tych trzech to jest najlepszy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziA barów tych w Warszawie jest że hoho, aż że trzy. No ale rzeczywiście z tych trzech to jest najlepszy.
Powiedziałbym, że tych "beer bars" jest ze trzy razy tyle, ale przecież to wiesz. Nominacji było bodajże pięć.
Pochwalić należy już samo stworzenie takiej kategorii (czy może była wcześniej?).
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Els Wyświetlenie odpowiedziBardzo milo mi poinformować, iż w 10 edycji The Best of Warsaw Insider, w kategorii The Best Beer Bar, zwycięzcą zostały Kufle i Kapsle
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Comment
-
-
Gratulacje. Ja osobiście wolę Chmielarnię ale zwycięstwo na pewno nie wzięło się z niczego.
ps. zgoda lokali jest nieco więcej - 5"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Chmielarniane gratulacje, Elu
Faktycznie dużo dobrego dla warszawskiej " sceny piwnej " zrobiliście przez te pół roku.
Ale, żeby nie było - jak za rok wystawią kategorię The Best Beer Bar and Nepali Food - zmiażdżymy Was niechybnie
Duże zdrówko dla całej ekipy
Sławek
Comment
-
Comment