Wow to na jeden stolik przypadają ze 4 krany, nawet licząc, że przy stoliku siądzie 4rech i każdy zamówi po jednym innym piwie, to i tak nie zejdzie cała gama... Przy takiej liczbie stolików to chyba liczą na to, że jakies 70% to będzie konsumpcja na wynos. Szczególnie jak sie doda to, że jest tylko jedna toaleta...
Żurawia 32/34, Piw Paw
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika TTOP Wyświetlenie odpowiedziI jak tam? Otworzyli? Leją piwo, takie jak zapowiadali, czy na polowie kranów tyskie? Dajcie znać jak ktoś był, bo ja tu w pracy z ciekawości ledwo na krześle siedzę
Comment
-
-
Byłem wczoraj w okolicach 18tej. Lokal był pełen, spora kolejka do baru, stoliki pozajmowane, ludzie siedzieli nawet na schodach... Z minusów - BEZNADZIEJNE oznaczenie piw - jakaś karteczka nad nalewakiem czasem słabiutko przyklejona etykieta z butelki (!) i tyle. Nic przez to nie widać, szczególnie jak jest tłum, no i przede wszystkim to nie przystoi. Dalej - jedna toaleta - ?? Czyli jasny przekaz - kupować na wynos. Z plusów- Do sprzedawania na wynos są dobrze przygotowani - nad kranami jest coś na kształt regału z petami, w lodówkach są 2 ceny na piwa - na miejscu i na wynos. Świetny pomysł z kieliszkiem degustacyjnym, samo szkło też mi się bardzo podoba, ale przy takim tłumie, jak na otwarciu nie ma szans na skakanie do baru i dopieranie po 2-3 kieliszki, żeby w końcu się na jakiś większy kaliber zdecydować. Wystrój też oceniłbym na plus, no i oczywiście - wybór piw. Z kraju to pierwsza liga (oprócz AB), jest bardzo dobrze. Ceny - takie jak w innych multitapach w wawie. Otwarte cała dobę - to też fajny patent. Generalnie - moim zdaniem lepsze otwarcie (mniej chaosu) niż w przypadku KiKa tuż obok, 3 mam kciuki i zobaczymy jak to będzie wyglądało za kilka dni/tygodni
Comment
-
-
Stan na godzinę 22 był podobny. Dużo ludzi, gwarno i kolejka do kibla. Ale obsługa doskonała, profesjonalne koleżanki ogarniały tabun moczymord. Wystrój prosty, ściany białe, stoły czarne, niektóre przerobione z maszyn do szycia. Widać, że lokal będzie jeszcze dopracowywany np.: w kwestii nagłośnienia więc dajmy im czas i szansę, może te oznaczenia też się zmienią. Ceny jak u innych, niektóre wyższe, niektóre nawet niższe. Myślę, że nie będzie tam źle
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yoda79 Wyświetlenie odpowiedziDajcie jakąś szerszą relacjęPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Wizyta zaliczona w dniu dzisiejszym. Po 15-ej tłumów nie było. Ceny mają zachęcać do kupowania na wynos. Na moim przykładzie: Ox Bile na miejscu 14 PLN za 0,5 l, na wynos butelka 1 l za 20 PLN {+ kaucja za butelkę 1 PLN). Zakup na wynos jest oczywiście korzystny, jeżeli ma się ochotę konsumować dane piwo w wersji jednolitrowej.
Comment
-
-
Jak ktoś chce zobaczyć obrazki w ruchu to filmik jest tutajPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
Comment