Uruchomiliśmy także sklep internetowy (sklep.piwpaw.pl) w którym można kupić wszystkie piwa podłączone aktualnie do kranów, a także piwa premierowe, które dopiero się pojawią (rezerwacje). Dostawa lub odbiór osobosty.
Żurawia 32/34, Piw Paw
Collapse
X
-
lokal zaliczony, co prawda tylko żeby wziąć 3 butelczyny na wynos, ale zawsze widać że miejsce się przyjęło, lokal pełny, do baru kolejki, dziewczyny za barem też obeznane z tym co leją zapewne będę jeszcze wpadać, głównie po butelki na wynos
Comment
-
-
Kurka-rurka, to jednak naprawdę istnieje...
Miejscówka w samym środku centrum stolicy, jednocześnie nieco na uboczu.
Wystrój prosty, można by napisać "do bólu prosty", ale jest zupełnie OK.
Zza pleców miłej i kompetentnej obsługi ze ściany wystaje monumentalne "pińdziesiontileś" kranów. Robi się miętko w kolanach...
Byłem jakoś ok. 18-ej, chyba wszystkie miejsca były już zajęte, podejrzewam, że wieczorem wygląda to trochę "londyńsko", tzn. w lokalu kłębi się ciżba gości stojących z piwem w szkle i przekrzykujących się nawzajem.
Panie zza baru zdradziły mi, że niebawem szefostwo postara się także o ofertę kulinarną, co uczyni lokal (jak dla mnie) jeszcze bardziej atrakcyjnym. Przy ścianie stoją lodówki z piwem - po co...? .
Wybór piw z nalewaków ogromny, w porównaniu z w/w weekendową ofertą już pojawiły się zmiany, czyli piwo schodzi. Ciekaw jestem, kiedy zejdzie ten truskawkowy wynalazek na kiju nr 1 .
Mimo, że zajrzałem tylko na minutkę , spotkałem Piecię, który chyba tam zamieszkał...
PS. A jak komuś nie pasuje, zawsze może przejść parę metrów do Grill de Brasil, czy jakoś-tak...
Comment
-
-
Zaproszeniem, do kupowania Piw na wynos są jeszcze chwyty cenowe:
np. ATAK na miejscu 12zł, na wynos już tylko 8zł. Nie jest to zwykła obniżka, a konkretna różnica.
Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jurandofil Wyświetlenie odpowiedziZaproszeniem, do kupowania Piw na wynos są jeszcze chwyty cenowe:
np. ATAK na miejscu 12zł, na wynos już tylko 8zł. Nie jest to zwykła obniżka, a konkretna różnica.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika rowdy Wyświetlenie odpowiedziA w butelce w sklepie 6,5"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziTak naprawdę, nie opłaca się kupować na wynos. Znacznie taniej można kupić te piwa z butelki. Patrz wspomniany wyżej Atak Chmielu (mozna go kupić nawet taniej niże te 6,50).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yoda79 Wyświetlenie odpowiedziRoznie z tym bywa - Koniec Swiata za 7 na wynos to juz swietna cena.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziA następnie podziel przez wszystkie piwa, jakie do końca życia kupisz w PiwPawiu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bayern71 Wyświetlenie odpowiedziTo dowcip jak mniemam. Widzę, ze masz dziś podwyższony nastrój. W temacie futbolowym się nie udało rozkręcić dwudniowych dywagacji to spróbujemy w innym, co?Last edited by żąleną; 2013-10-02, 23:00.
Comment
-
-
Możesz wielokrotnie użyć tę butelke w PP jakiejś futobolistki
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika rowdy Wyświetlenie odpowiedziA w butelce w sklepie 6,5
Beczka to beczka!
Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
Comment