Słyszeliście plotki, że na Parkingowej mają być eksmisje?
Żurawia 32/34, Piw Paw
Collapse
X
-
Niezły lokal, gdzie będę wpadać w drodze do domu. Wybór jak wybór, liczba nalewakow też nie robi wrazenia, ale przynajmniej są nowości i to prawie wszystkie. Szkoda ze nie ma małych piw. Wystrój trochę taki na szybko zrobiony, ale daje radę. Obsługa też OK.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yoda79 Wyświetlenie odpowiedziPił ktoś owo IPA Benedict? Nie mogę znaleźć opisu w Piwo-konkretnie.
Comment
-
-
-
Jak pracujecie w majówkę? Jest jakiś specjalny rozkład jazdy?Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yoda79 Wyświetlenie odpowiedziZ ciekawości i z konta na fejsie(czy jak mu tam) żony przejrzałem beczki w tej knajpie. Bywa, że w ciągu kilku dni wymieniali do 20 (!) beczek. Aż taki tam ruch? Rzadko tam zachodzę, nie po drodze mi.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ksieciuniu Wyświetlenie odpowiedziSłyszeliśmy.
Niektóre knajpy z tego budynku mają zostać, ale PiwPaw szuka większej miejscówki.
pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedzi"Stary" lokal nadal działa i nawet w tygodniu (oczywiście w godzinach popołudniowych) pęka w szwach, że ludziska stoją na zewnątrz. Przy 101% wypełnieniu lokalu przydałaby się lepsza wentylacja w środku.
Comment
-
Comment