A byłeś tam w środku? Chłopaki ledwo moją chodzić za barem z braku miejsca, klienteli też nie wejdzie więcej niż 30-40 osób, więc jak te 12 kranów miałoby zejść nie kwaśniejąc?
Ostatnia zmiana dokonana przez TTOP; 2014-01-28, 09:58.
W środę byłem to zamiast Nomada byl Lucky Bastard Pale Ale, reszta bez zmian. Jak nawiedzisz knajpę koło 18 to daj znać tam przy barze - pewnie będę siedział i ja.
Ostatnia zmiana dokonana przez TTOP; 2014-01-31, 08:48.
No ja mam zamiar takie czeskie tournée zrobić, czyli potem na czeską basztę ruszam, by i tak zapewne jak siebie znam na koniec w którymś z whujkranów wylądować
W sobotę może ja wpadnę na Wita...
Jeśli nie będzie zamieci i mi się zechcę i nie pojadę do centrum.
Jeżeli po południu to mógłbym dołączyć, wcześniej moje życie to piłka i teakwondo
"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Dawna Lady Chmiel kilka lat temu po zmianie właścicielskiej stała się Czeskimi Kuflami.
Na szczęście dobry duch wnętrza nie odleciał. Sąsiedzkie klimaty, dużo stałych bywalców z pobliskich osiedli.
Elastyczni właściciele, szybko przechodzą na Ty, warto usiąść przy barze...
Nie wiem jak jest w innych miastach ale w Warszawie można zaobserwować drastyczne podwyżki cen piw (nie wszędzie ale jednak granica poszła mocno w górę). O ile wcześniej w miejscach takich jak Pod Kopytem czy Czeska Piviarnia piwa kosztowały około 7 złotych , dzisiaj poszły do 10 zł, W...
Przez 20 lat wyjazdów do Czech z różną częstotliwością i w różne regiony, kuchnia czeska stała się moją jedną z ulubionych. W zasadzie jest w pierwszej trójce. Uwielbiam te tłuste potrawy z knedlikami, chleb z kminkiem i zakąski do piwa. Nawet unowocześnianie tej kuchni przez niektórych...
Comment