Spora rotacja chyba. Nie myśleliście o zwiększeniu liczby piw lanych? Np. 2 polskie plus 10 czeskich
Popiełuszki 19/21, Czeska Piviarnia
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yoda79 Wyświetlenie odpowiedziSpora rotacja chyba. Nie myśleliście o zwiększeniu liczby piw lanych? Np. 2 polskie plus 10 czeskich
Comment
-
-
No to 2 polskie i 4 czeskie.Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziNo to 2 polskie i 4 czeskie.
Comment
-
-
W sobotę może ja wpadnę na Wita...
Jeśli nie będzie zamieci i mi się zechcę i nie pojadę do centrum.Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fuliano Wyświetlenie odpowiedzi...w którymś z whujkranów ...Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Oj nie! MUSZĘ spróbować Wita...Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziW sobotę może ja wpadnę na Wita...
Jeśli nie będzie zamieci i mi się zechcę i nie pojadę do centrum."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziJeżeli po południu to mógłbym dołączyć, wcześniej moje życie to piłka i teakwondoWszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
Comment