łcheche wysyp obustronnych hejterków szuwarków
Żoliborz, Popiełuszki 19/21, Czeska Piviarnia
Collapse
X
-
W czasie, gdy pod tym adresem wiele się zmieniło pod względem piwa CP trwa i nawet się powiększyła o jedno pomieszczenie. Na sześciu kranach nadal królują zgodnie z nazwą czeskie piwa. Wczoraj były min. Konicek, Jeżek, Krakonos z jasnych, ciemny Merlin z Platana, Primator Weizen. Dla "nieczeskich" konsumentów Pan IPAni. Wszystkie w cenie 17 zł za 0,5l. Do piwa niezmiennie czeskie specjały: hermelin, utopenec, ticinki i inne oraz podpłomyki z różnymi dodatkami.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
👍 3Comment
Related Topics
Collapse
-
2 lokale ubyły pod tym adresem w ostatnim czasie ale i 2 nowe powstały. Pierwszy z nich Stołeczna znajduje się na pierwszym piętrze pawilonu vis a vis okien Czeskiej Piviarni. Gdy dotarłem tam ok. 16 było jeszcze zamknięte. Otwierali od 17, ale gdy wychodziłem z Czeskiej nie nadawałem się...
-
Channel: Warszawa
2025-03-09, 10:58 -
-
Na parterze pawilonu dokładnie pod barem Stołeczna znajduje się mały Wine bar, Cztery stoliki w środku i prawdopodobnie, gdy jest ciepło coś wystawiają na zewnątrz, Głównym towarem są zapiekanki kraftowe i wina z nalewaków. Dwa z nalewaki okupują piwa. Przedwczoraj były to czeski konicek...
-
Channel: Warszawa
2025-03-09, 11:06 -
-
Cześć wszystkim,
Znalazłem swoja starą pompkę do wyszynku piwa z beczki keg. Leżała blisko 12 lat w piwnicy. Gdzie w Warszawie lub okolicach znajdę kogoś kto serwisuje takie rzeczy? Z racji wieku trzeba ją zapewne wyczyścić oraz pewnie wymienić uszczelki, przesmarować. Za każde...-
Channel: Sprzęt
2020-07-16, 14:43 -
-
KWI
10
„Podchmielona historia Warszawy” - wieczór autorski
Publiczne · Organizatorzy: Warszawa Na Wyrywki i Biblioteka Publiczna w Dzielnicy Żoliborz m.st. Warszawy
Prezentacja książki napisanej przez Piotra Wierzbickiego (kto był punkiem w latach 80 i 90...-
Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
-
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment