Wprawdzie nastawieni są bardziej na napoje zawarte w nazwie, ale za to mają lanego Grimbergena jako jedno z nielicznych miejsc w Warszawie. Jeżeli lubicie smak Belgijskiego piwa zarówno w wersji Blonde, Double jak i Blanche to polecam spróbować.
Aleje Jerozolimskie 42, Kava i Vino
Collapse
X
-
Po przeniesieniu tematu we właściwe miejsce dyskusja stała się bezprzedmiotowa, zatem wpisy poleciały w kosmos.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Related Topics
Collapse
-
Wygląda mi na to, że Makro można powoli kojarzyć nie tylko z Imperium Prunum
. Widzę już kolejną ofertę kraftu z wybranego browaru. Obecnie przegląd piw z Dr.Brew. Piw było z 5-6. Ceny bodajże, jeżeli dobrze pamiętam, od 3,80 za Be Free do 7.,80 za Double IPA. Generalnie całkiem dobre...
-
Channel: Mazowieckie
2017-05-22, 10:17 -
-
Obok Emerald Irish Pub, niedaleko dworca Warszawa Powiśle od jakiegoś czasu mieści się pizzeria Pod Palmą. Jak smakuje pizza nie wiem ale wybór piwka z beczki jest niezły a z butelki wręcz dobry. Są piwa czeskie, klasyczne ale tez rzemieślnicze.
Pinta miesiąca stycznia w miarę dobrej...-
Channel: Warszawa
2020-02-03, 11:25 -
-
Od poniedziałku do czwartku w godzinach 10:00 do 22:00 (w czwartek do 21:00) w BlueCity odbywa się jarmark Bieszczady4you. Stoiska swoje z lanymi piwami mają:
Browar Wojkówka:
Amber Ale
Dunkel
Browar Dukla:
Nieprosziny Gość
Bawidamek
Tajemniczy...-
Channel: Promocje piwne
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment