Aleje Jerozolimskie 42, Kava i Vino

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • dagon81
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2005.01
    • 5

Aleje Jerozolimskie 42, Kava i Vino

Wprawdzie nastawieni są bardziej na napoje zawarte w nazwie, ale za to mają lanego Grimbergena jako jedno z nielicznych miejsc w Warszawie. Jeżeli lubicie smak Belgijskiego piwa zarówno w wersji Blonde, Double jak i Blanche to polecam spróbować.
  • Pendragon
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2006.03
    • 13964

Po przeniesieniu tematu we właściwe miejsce dyskusja stała się bezprzedmiotowa, zatem wpisy poleciały w kosmos.

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

Related Topics

Collapse

• Grover
      Makro Cash & Carry, Aleje Jerozolimskie 184,
      Grover
      Wygląda mi na to, że Makro można powoli kojarzyć nie tylko z Imperium Prunum . Widzę już kolejną ofertę kraftu z wybranego browaru. Obecnie przegląd piw z Dr.Brew. Piw było z 5-6. Ceny bodajże, jeżeli dobrze pamiętam, od 3,80 za Be Free do 7.,80 za Double IPA. Generalnie całkiem dobre...
      2017-05-22, 10:17
    • Warzywo
      Al. Jerozolimskie 4, Pizza Pod Palmą
      Warzywo
      Obok Emerald Irish Pub, niedaleko dworca Warszawa Powiśle od jakiegoś czasu mieści się pizzeria Pod Palmą. Jak smakuje pizza nie wiem ale wybór piwka z beczki jest niezły a z butelki wręcz dobry. Są piwa czeskie, klasyczne ale tez rzemieślnicze.
      Pinta miesiąca stycznia w miarę dobrej...
      2020-02-03, 11:25
    • jotpecet
      Jarmark Bieszczady4you, BlueCity, Aleje Jerozolimskie 179
      jotpecet
      Od poniedziałku do czwartku w godzinach 10:00 do 22:00 (w czwartek do 21:00) w BlueCity odbywa się jarmark Bieszczady4you. Stoiska swoje z lanymi piwami mają:

Browar Wojkówka:
      Amber Ale
      Dunkel

Browar Dukla:
      Nieprosziny Gość
      Bawidamek
      Tajemniczy...
      2016-04-12, 18:06
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...