Plac Defilad 1, Bar Studio

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • abelincoln
    Porucznik Browarny Tester
    🥛🥛🥛
    • 2010.01
    • 295

Plac Defilad 1, Bar Studio

Knajpa znajdująca się w foyer Teatru Studio niedawno zmieniała swojego prowadzącego i teraz zajmuje się nią zespół odpowiedzialny za najmodniejszą kilka lat temu w Warszawie miejscówkę - nieistniejącą już Chłodną 25.

Dostępne są lane: jasny Skalak i Pacyfik Artezana (10 zł za duże), plus jakieś butelkowe - ale był na tyle duży tłok, że nie udało mi się\nie chciało mi się dopychać do części baru w której widać lodówkę z piwem. W tym miejscu trzeba zaznaczyć, że duże oznacza tutaj standardową szklankę do napojów z Ikei o pojemności 0,35l.

A co do klimatu samego miejsca - jeśli ktoś lubi spory tłok (chyba) modnie ubranych i uczesanych młodych ludzi oraz muzykę, która nie pozwala porozumiewać się bez krzyku, to jest to właściwy adres. Swoją drogą, niezależnie od tego czy podstawą remixu był Barry White, polska klasyka, hity z lat 80-tych czy też rap - to zawsze brzmiało to tak samo...
  • Pendragon
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2006.03
    • 13952

To co oznacza małe?

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• Komar_Pafnucy
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2005.08
      • 1114

10 zł za 0,35? Jak to dobrze, że mamy już w Warszawie taki wybór lokali z dobrym piwem, że tego rodzaju frajerskie przybytki można omijać szerokim łukiem.

Czy małe to niedolany kieliszek 30ml za 9zł?

Multitap Crawl
      Multitap Crawl na Facebook

"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
      Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."

Comment

• abelincoln
        Porucznik Browarny Tester
        🥛🥛🥛
        • 2010.01
        • 295

Nie zauważyłem jakiej wielkości jest małe, a dopytywać się przy barze nie miałem zbytnio ochoty. Raz że nie lubię krzyczeć, a hałas tego wymagał, a dwa - w kolejce do baru spędziłem jakieś naście minut, więc nie chciałem narażać cierpliwości współkolejkowiczów...

Ale by nie było tak negatywnie - to, jak stwierdziła moja lepsza połowa, mają tam bardzo dobrą lemoniadę za 6 zł. W podobnej wielkości szklance

Comment

Przetwarzanie...
        X