Freta 19, Elephant Belgium Pub

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Komar_Pafnucy
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2005.08
    • 1114

Dokładnie to nie wiem. Pamiętam, że pisali coś na fejsie o planach rozwoju (franczyza?), które nie byłyby możliwe w przypadku pozostania pod dotychczasowym szyldem.

Nota bene, nowy szyld z niebieskim słoniem wygląda dość kuriozalnie.
    Mają teraz na fejsie fanpage pod nową nazwą.

Multitap Crawl
    Multitap Crawl na Facebook

"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
    Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."

Comment

• emes
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2003.08
      • 4275

Wygląda na to, że nie tylko nazwę zmienili, ale i przemalowali różowego słonia (logo pubów Delirium Tremens) na kolor niebieski

Comment

• VanPurRz
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2008.09
        • 4229

Logo OK, wszedłem i...popukałem się w głowę i wyszedłem. Komuś naprawdę mocno się pomyliła rzeczywistość, kraje i miasta - 15-18 złotych za 0,25
        "Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"

Comment

• Livres
          Porucznik Browarny Tester
          • 2012.04
          • 324

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz
          Logo OK, wszedłem i...popukałem się w głowę i wyszedłem. Komuś naprawdę mocno się pomyliła rzeczywistość, kraje i miasta - 15-18 złotych za 0,25
          Ceny na poziomie brukselskiego Moeder Lambic. Uroczo.

Comment

Related Topics

Collapse

• Javox
            InBev Belgium, Goose Island Goose on the Loose
            Javox
            India Pale Lager z chmielami Mosaic, Cascade, Amarillo.
            Alko 5.0%

Piana - puchata na dłużej.
            Lacing - trochę było.
            Barwa - jasne złoto.
            Gaz - średni.
            Aromat - cukierkowy grapefruit.
            Smak - słodkawe, cytrusowo-lagerowe , mała goryczka.
            ...
            2024-03-08, 16:42
          • Petitpierre
            InBev Belgium, Bud Qatar 2022
            Petitpierre
            Biorąc pod uwagę, że żeby zdobyć ten napój trzeba iść nawet i z 11 kilometrów, a jak się już go zdobędzie, trzeba wysupłać między 60-70zł na polskie, to cena 4,5zł w Żabce jest więcej niż konkurencyjna.
            Ciekawostki-piwo jest warzone w...Belgii, w jednym z podanym na kontrze...
            2022-11-24, 10:31
          • Dabljuraph
            ,, Jupiler Belgium official beer of the 2018 Fifa World cup'' wartość kolekcjonerska
            Dabljuraph
            Witam, znalazłem ostatnio gdzieś w piwnicy piwko takie jak w temacie. Puszka od razu rzuciła mi się w oczy ponieważ ewidentnie jest ona z edycji limitowanej.
            Pytanie do Was. Czy jest ktoś w stanie określić czy takie znalezisko jest czymś wyjątkowym? Z góry dziękuję za pomoc.
            2020-02-18, 08:51
          • becik
            Bryggjan, Belgium Dubbel
            becik
            Belgium Dubbel

kolor - mocny rubin, lekko mętne
            piana - słaba, drobna, jasny beż
            zapach - lekki, głównie owocowo-słodowy
            smak - pełne i treściwe, lekko cierpkawe, wyczuwać można moc alkoholu, goryczka lekka zgaszona owocowym posmakiem z nutą karmelu i krówki,...
            2018-02-20, 23:05
          • pebejot
            Słowacja, Skalica, Komenského 408/2, Pivovar Špicer
            pebejot
            Na Słowacji browarów restauracyjnych nie przybywa w takim tempie jak w sąsiednich Czechach, dlatego każdy nowy obiekt tego typu na piwnej mapie cieszy.
            W zeszłym roku na zachodzie kraju, w niewielkim miasteczku Skalica przy granicy z Czeską Republiką swoje podwoje otworzył browar Špicer....
            2025-01-25, 22:06
          • Loading...
          • Koniec listy.
          Przetwarzanie...