Freta 19, Elephant Belgium Pub

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Komar_Pafnucy
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2005.08
    • 1114

Dokładnie to nie wiem. Pamiętam, że pisali coś na fejsie o planach rozwoju (franczyza?), które nie byłyby możliwe w przypadku pozostania pod dotychczasowym szyldem.

Nota bene, nowy szyld z niebieskim słoniem wygląda dość kuriozalnie.
    Mają teraz na fejsie fanpage pod nową nazwą.

Multitap Crawl
    Multitap Crawl na Facebook

"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
    Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."

Comment

• emes
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2003.08
      • 4275

Wygląda na to, że nie tylko nazwę zmienili, ale i przemalowali różowego słonia (logo pubów Delirium Tremens) na kolor niebieski

Comment

• VanPurRz
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2008.09
        • 4229

Logo OK, wszedłem i...popukałem się w głowę i wyszedłem. Komuś naprawdę mocno się pomyliła rzeczywistość, kraje i miasta - 15-18 złotych za 0,25
        "Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"

Comment

• Livres
          Porucznik Browarny Tester
          • 2012.04
          • 324

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedzi
          Logo OK, wszedłem i...popukałem się w głowę i wyszedłem. Komuś naprawdę mocno się pomyliła rzeczywistość, kraje i miasta - 15-18 złotych za 0,25
          Ceny na poziomie brukselskiego Moeder Lambic. Uroczo.

Comment

Przetwarzanie...
          X