Krafty nadal som
Radiowa 16/6, Przystanek Bemowo - Pizza & Pub
Collapse
X
-
Wreszcie tam dotarłem.
Fajne miejsce, taka bezpretensjonalna osiedlowa pizzeria.
Pizza smaczna, na cienkim spodzie, ciekawe dodatki, w karcie też kluchy i sałatki.
Mimo słabego dnia (wtorek) większość miejsc zajęta .
Nalewaków teraz bodajże sześć, z jednego leją prosejczo.
Dla bardziej wybrednych spora lodówka z bogatym wyborem kraftów.
Miłe panie kelnerki, potrafią także pomóc w wyborze piwa (tym niezdecydowanym ).
Comment
-
-
Panowie (i Panie, oczywiście, też...), chętnie odpowiem na zadawane pytania, pod warunkiem, że je zrozumiem.
Nie znam (a może znam, ale o tym nie wiem ), czegoś takiego, jak pizza polska. Słyszałem o "polskim kebabie", bo ze świni...
Comment
-
Większość w Polsce tego co nazywa się pizza Włoch by do ust nie wziął. To mam na myśli, bo byłem tam i naprawdę jest niewiele lokali, które serwują włoską pizzę. Nie chodzi o to, że musi być Włoch co ją robi... podstawa to mąka i wyrobione z niej ciasto. Do tego naprawdę niewiele składników. A jak ktoś się mnie pyta o sos do pizzy to już tylko nóż mi się otwiera w kieszeni...
-
-
Comment