Wilcza 52, Jedna 3 - Craft Beer Bar [zamknięte]

Collapse
X
 
  • Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • docent
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2002.10
    • 5205

    #16
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedzi
    Docent jest jeden, reszta to podróbki
    Słuszna uwaga
    Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
    Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
    Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
    Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!

    Comment

    • StefanP
      Kapral Kuflowy Chlupacz
      • 2012.02
      • 71

      #17
      Skoro chłopakowi chce się pić, to chodzi tam, gdzie polewają

      Comment

      • purc
        Kapitan Lagerowej Marynarki
        • 2009.02
        • 650

        #18
        Huncwot i Hop Logic bardzo dobre.. Mason za barem 24/24. To plusy. Ceny butelek za wysokie o ok. 25% / w stosunku do Kiku/. I co z Chlarnią??? Podobno Kuba i Grzesio przechodzą do 1/3.

        Comment

        • e-prezes
          Generał Wszelkich Fermentacji
          🥛🥛🥛🥛🥛
          • 2002.05
          • 19275

          #19
          Trzeba szkolić personel, a nie lansować się

          Comment

          • Mason
            Major Piwnych Rewolucji
            🍼
            • 2010.02
            • 3280

            #20
            Stanie za barem od otwarcia do zamknięcia dziesiąty dzień z rzędu uważasz za lans? To chyba jakaś nowa definicja tego słowa :]
            Ostatnia zmiana dokonana przez Mason; 2014-08-06, 11:31.
            JEDNO PIVKO NEVADI!

            Comment

            • e-prezes
              Generał Wszelkich Fermentacji
              🥛🥛🥛🥛🥛
              • 2002.05
              • 19275

              #21
              Mason, trochę luzu... uśmiech był na koniec zdania. Odnosiłem się do zdania purca. Zawsze jest tak, że ludzie przychodzą i odchodzą, ale wykształcenie sobie następców jest wpisane w krzewienie kultury piwnej. Bo kto ma tę kulturę piwna nieść jak nie ci, którzy wprost serwują piwo?! Jeśli 3 znaczące osoby z danej knajpy przechodzą (chyba przechodzą) to znaczy, że Chmielarnia traci na znaczeniu...

              Comment

              • pizmak666
                Major Piwnych Rewolucji
                🍼
                • 2006.12
                • 1905

                #22
                Jeśli 3 znaczące osoby z danej knajpy przechodzą (chyba przechodzą) to znaczy, że Chmielarnia traci na znaczeniu..
                Albo te 3 osoby
                „Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”

                "Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".

                Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.

                Comment

                • e-prezes
                  Generał Wszelkich Fermentacji
                  🥛🥛🥛🥛🥛
                  • 2002.05
                  • 19275

                  #23
                  ups
                  Ostatnia zmiana dokonana przez e-prezes; 2014-08-06, 11:38. Powód: zdublowane

                  Comment

                  • Mason
                    Major Piwnych Rewolucji
                    🍼
                    • 2010.02
                    • 3280

                    #24
                    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedzi
                    Mason, trochę luzu... uśmiech był na koniec zdania.
                    Na końcu mojego też

                    Zawsze jest tak, że ludzie przychodzą i odchodzą, ale wykształcenie sobie następców jest wpisane w krzewienie kultury piwnej. Bo kto ma tę kulturę piwna nieść jak nie ci, którzy wprost serwują piwo?!
                    Jeszcze nie odchodzę z Chlarni, zrobię to dopiero po wyhodowaniu następcy.

                    Jeśli 3 znaczące osoby z danej knajpy przechodzą (chyba przechodzą) to znaczy, że Chmielarnia traci na znaczeniu...
                    Ale kuchnia zostaje bez zmian personalnych
                    JEDNO PIVKO NEVADI!

                    Comment

                    • emes
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2003.08
                      • 4275

                      #25
                      Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedzi

                      ...od poniedziałku pełnię tamże funkcję menagera. Lubię wyzwania, a rozruszanie tego miejsca i zrobienie z niego porządnej piwnej knajpy jest takowym
                      W ramach tego rozruszania gdzie jest strona z aktualnym stanem kranów ? Lubisz wyzwania, ale wyzwania Cię chyba nie lubią

                      Comment

                      • Pancernik
                        Pułkownik Chmielowy Ekspert
                        🥛🥛🥛🥛🥛
                        • 2005.09
                        • 9797

                        #26
                        Wy tu pitu-pitu, a dalej nic nie wiadomo.
                        Co tam jest do picia, no i co uwętułalnie do jedzenia?
                        Mam na myśli jakąś atrakcję, która zrównoważy szok ze spotkania znajomej masońskiej brody w lokalu... .

                        Comment

                        • emes
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2003.08
                          • 4275

                          #27
                          Obsadę kranów robi Mason, więc zawsze coś ciekawego na kranach się znajdzie. Z jedzeniem to chyba trzeba się przenieść do lokalu 2/3, obok, ci sami właściciele, tam mają pełną kuchnię. W Jednej Trzeciej można zamówić jakieś przystawki, ale one i tak pochodzą z lokalu obok. Lokal przypomina Chmielarnię, obsadą kranów, lodówkami i znajomymi barmanami z Chmielarni.

                          Comment

                          • docent
                            Pułkownik Chmielowy Ekspert
                            • 2002.10
                            • 5205

                            #28
                            Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedzi
                            Lokal przypomina Chmielarnię, obsadą kranów, lodówkami i znajomymi barmanami z Chmielarni.
                            Nie przypomina przez brak zapachu kurry i cebuli Ale najważniejsze, że są proporcjonalne ceny na piwa w różnych pojemnościach - to akurat dobry motyw z Chlarni.
                            Jak ktoś chce luknąć jak było na "Nowym otwarciu" to zapraszam tutaj.
                            Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
                            Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
                            Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
                            Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!

                            Comment

                            • Pancernik
                              Pułkownik Chmielowy Ekspert
                              🥛🥛🥛🥛🥛
                              • 2005.09
                              • 9797

                              #29
                              No, to jest szansa, że jutro przeprowadzę rozpoznanie ogniem. Dzięki .

                              Comment

                              • leona
                                D(r)u(c)h nieuchwytny
                                • 2009.07
                                • 5853

                                #30
                                Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedzi
                                [...]Po oddaniu hołdu na głównym rondzie Warszawy, gdzie o 17 centrum miasta zasnuło się dymem z rac, można było udać się na wizytację[...]
                                Z grubej rury byo to nowe otwarcie

                                Comment

                                Przetwarzanie...
                                X