Nowogrodzka 10, Bibenda

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • rowdy
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2013.03
    • 121

Nowogrodzka 10, Bibenda

Restauracja z 6 nalewakami. Na kranach polscy rzemieślnicy (dzisiaj Pracownia i Artezan), czeskie specjały i jakieś piwa belgijskie. Od KiK idziemy w kierunku Kruczej. Wygląda ciekawie.
    Bibenda, Warszawa. 16 679 osób lubi to · 20 osób mówi o tym · 5863 użytkowników tu było. Bibenda jest świętowaniem jedzenia i picia. Podajemy potrawy pełne smaku: takie, które sami lubimy je

Bibenda to miejsce do spędzania czasu. Lubimy dłuższe lub krótsze posiedzenia z bliższymi lub dalszymi przyjaciółmi przy wspólnym stole. Lubimy stukać się kieliszkami, wznosić toasty i wychodzić na lekkim rauszu. Lubimy dzielić się jedzeniem, domawiać kolejne porcje chleba i wylizywać talerze do czysta.
  • Vortex
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2011.12
    • 153

lokal odwiedzony, plus za obecnośc Artezanów na kranach. Łącznie 6 nalewaków wiec przyzwoicie. Jedzenia nie próbowałem, więc pełnej oceny wystawić nie mogę. Restauracja sprawia wrażenie snobistycznej, ja ograniczyłem się do małego piwa przy bardze (cenowo małe piwa raczej się nie opłacają). Mogliby zainwestować w porządniejsze szkło o mniejszej objętości, bo piwo nalano mi do szkła rodem ze szkolnej stolówki.
    Jesli chodzi o trunki, to lokal w dużym stopniu stawia też na wino.
    Na pewno dam jeszcze szansę, by zdegustować jadło.

Comment

Przetwarzanie...
    X