Ta dolna sala to przecież przeniesione PDSL. Nowy temat.
Foksal 16, Piw Paw - Beer Heaven
Collapse
X
-
Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2015-08-06, 13:52.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie -
Dla mnie to jeden lokal - to samo wejście, dół czyli "PDSL" funkcjonuje od środy do niedzieli bodajże, od 18.00"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Znowu udana Fiesta: z wypitych:
Zissou Apa Inne Beczki, Tenczynek Milk Stout, Cenntenial IPA Dr. Brew, Sen o Warszawie Bazyliszek i Psycho Bazyliszek - najlepszy Sen o Wawie (piękny aromat, aksamitna tekstura, pełny smak), jedno tylko było słabe - Cenntenial (piołunowe, ciężkawe, słodkawe, ciężko wchodziło). Do tego polska liga na dużym ekranie - Termalica MISTRZ. Bardzo dobry dzień."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
To skrót myślowyPiwo nazywa się Psycho IPA, jest z browaru Bazyliszek
ale być może dałeś pomysł na nazwę.
"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Odwiedziny po pracy, tak około 19 lokal pełny, przegięte ceny jak widać nie przeszkadzają
Wypiłem co nieco, paradoksem jest fakt, że najbardziej smakował mi strong sour "Nie bądź wiśnia" z Bazyliszka, którego nigdzie nie ma. Pyszne piwo, ale żadnych informacji o nim nie maComment